Hordható utcai viseletre neccharisnya?
Figyelt kérdés
Ha igen, milyen ruhával? Ha nem, akkor milyen ruhával hordható és milyen alkalomra?2011. máj. 3. 21:16
1/8 anonim válasza:
Hát, ha elég bevállalós vagy..:) Én nem tudom, hogy felvenném-e, de egy térd feletti vagy miniszoknyával nem lehet rossz. Arra figyelj, hogy ne legyen kivágott a blúz, és lehetőleg ne tűsarkút húzz, mert az már kicsit közönséges lenne.
2/8 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, szerintem mélyen dekoltált felsővel és nagyon magas cipővel egyszerre hordva kicsit ribis lenne.
Azon gondolkodom, hogy merjem e bevállalni utcára a neccet, mert senkin nem láttam eddig. Viszont nevetséges sem akarok lenni.
2011. máj. 3. 21:25
3/8 anonim válasza:
Szerintem a képen látható punkos stílusban nagyon jól néz ki, csak nem magassarkú, hanem sima női bakanccsal.
4/8 anonim válasza:
Hát igen tényleg bevállalósnak kell hozzá lenni és az sem mindegy hány éves vagy. Szerintem ez a 16-25 éves korosztály rucija. Enél fiatalabbnak/idősebbnek hülyén áll utcai viseletnek. Amúgy ahogy már említették, kerüld a kivágott felsőket és lehetőleg ne látsszon ki sok belőle mondjuk van aki pont fordítva gondolja és miniszoknyához veszi fel papuccsal. Szerintem a legjobb egy térdig érő szoknyával és csizmával felvenni mondjuk a csizmához már meleg van nappal, bár most pont lehűlés jön. Én középsuli utolsó évében hordtam ilyen összeállításban tavasszal meg koraősszel. Egyébként tényleg nem gyakori, de azért vannak páran, akik nappal is hordták/hordják, mint pl. én régebben. De épp néhány napja láttam egy lányt neccharisnyában.
5/8 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok
2011. máj. 3. 22:02
6/8 anonim válasza:
Teljesen jó, térd körüli (inkább felette) szoknyával, normális női cipővel. Persze attól függ, mekkora lukú. A kislukú messziről teljesen normális harisnyának néz ki például .)
7/8 anonim válasza:
szerintem ne. kicsit túl feltűnő az utcára, de lehet, hogy csak szerintem...
8/8 x.wicaa.x válasza:
Szerintem bakanccsal és mini(de nem nagyon rövid)szoknyával nagyon jól néz ki. Én sem láttam még senkin utcán :( lehet, hogy egyszer(nem is olyan sokára) bevállalom :) aztán csak nézzenek, már megszoktam. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!