Portfólió fotózásra milyen ruhákat vigyek?
Nemsokára megyek műtermi portfólió fotózásra, és nekem kell ruhákat vinnem. Fehérneműkön kívül még milyen ruhákat vigyek, milyen összeállításokat?
Köszönöm!
21/L
Nincs semmi instrukció megadva?Vagy egy koordinátor,akit felhívhatnál ez ügyben?
Amúgy most divatos ruhákban menj szerintem,nézz át pár magazint,vagy a neten keresgélj.És arra figyelj,hogy ne legyen túl könnyen gyűrődő anyag,vagy olyan,amibe hamar beleizzadsz,mert a sok mozgás és az erős fények miatt kínos helyzetbe kerülhetsz:)
Az előző vagyok.Ezt kifelejtettem,de gondolom nyilvánvaló,hogy olyat válassz,amiben jól érzed magad,és TÉNYLEG ELŐNYÖS.Akár pártatlan barátnőket is megkérdezhetsz,de nézd a tested reálisan: nem mindenkinek áll jól minden.Hangsúlyozd az erősségeid,de ne legyen kihívó!!Szóval bár nagy a melled,ne legyen túl mélyen dekoltált.
Kiegészítőket mindenképp vegyél/vigyél.
Az én portfólió fotózásomon stylist volt, szóval hozták a ruhákat (+sminkes, fodrász) viszont ha neked kell vinned akkor ilyesmiket ajánlok: (attól függ hány szettet vihetsz)
- sötét sztreccses nadrág vagy cicanadrág egyszínű tunikával, valami letisztult felsővel
- egyszínű fürdőruha
- valami egyberészes ruha, koktélruha vagy ilyesmi
- valami trendibb szett rövidnadrággal vagy szoknyával
és a legfontosabb: MINDENHEZ MAGASSARKÚ
lapostalpú cipőt ne is vigyél :)
nézegess még modelleket a modellonline.hu-n :)
sok sikert ^.^
magasszárú csizma semmiféleképpen... szandál vagy sima cipő. lehetőleg olyat ami illik a ruhához.
de amúgy hogyhogy fizetsz a portfóliért? nálam ez úgy volt, hogy több ügynökséghez elküldtem sima képeket, és az egyik visszajelezett és ingyen elkészítették a portfóliómat.
csak azért mondom, mert lehet, hogy beleölt pénz, feleslegesen elmegy... szerintem előbb ügynökségeket kellett volna felkeresned, hogy van-e egyeltalán esélyed a modellszakmában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!