Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért látni az utcán olyan...

Miért látni az utcán olyan srácot, aki rövidgatyóhoz nejlonharisnyát mer felvenni?

Figyelt kérdés
2011. máj. 2. 14:56
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ez nem semmi!
2011. máj. 5. 16:20
 12/19 harisnyababee ***** válasza:
90%
Az én pasim is hord télen harit, nyáron meg térdfixet. De sosem rövidnacival. Max csak a bokájánál látszik, de még senki sem vette észre a környezetében. Viszont én még rajta kívül más srácon nem láttam ilyesmit.
2011. máj. 7. 01:41
 13/19 anonim ***** válasza:
73%

huhh utolsó, ez nagyon durva :D

az én barátom régebben (értsd 12-14, most 22) olyan harisnyát hordott, tudjátok ezt a jégeralsó típusút, ha nagyon hideg volt, de azt mondta, egyszer mikor az anyja nem volt otthon, kidobta az összeset, hogy ne kelljen többet felvennie :D

télen, ha nagyon hideg van, és mondjuk korizni megyünk, akkor egy vékonyabb melegítőalsót vesz a farmer alá, és le van tudva. de nyáron minek venne fel harisnyát, főleg nejlonból? tök szexi lenne, ahogy kivillanna a szemek közt a lábszőre... :D

2011. máj. 7. 13:15
 14/19 A kérdező kommentje:
Ez tényleg érdekes....
2011. máj. 12. 18:36
 15/19 anonim ***** válasza:
38%
mostanság már a fiúk is felveszik a nejlonharisnyát, fiatalok körében ez menő
2011. máj. 12. 18:46
 16/19 anonim ***** válasza:
na ne!!!
2011. máj. 12. 18:57
 17/19 anonim ***** válasza:
Ez gáz , de kitugya lehet hogy nem is olyan roszXD
2011. máj. 12. 20:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Én is hordok harisnyát télen!(jó vastagot,hogy ne fázzak-->ugyse látszik)

mostanában is hordok harisnyát,de csak nőit,mert az sokkal kényelmesebb,mint a férfi,és ráadásul olcsóbb is,de van 1 aranyszabályom:rövidnacihoz soha!!Amúgy nem ilyen neccharisnyákat meg ilyen agyonmintázott dolgokat,hanem egyszerű női harisnyákat!

17F

2011. máj. 12. 20:50
 19/19 anonim ***** válasza:
Mert így szeret lenni, egyébként én is! Utolsónak üzenem,hogy nincs ilyen aranyszabály,hogy fiúnak ne lehetne harisnyát, nejlonost hordani! Az viszont igen,hogy ne áttetszőt hordjon. Ha egy srác,pasi szeret térd!nadrággal és nem áttetsző akár fényes nejlonharisnyával hordani, azt nem érdemes cikinek stb nézni.Egyébként is ha a lábszárig látszódik a harisnya, akkor honnan tudható,hogy egész harisnyában van, vagy csak hzokniba? Mert létezik térdharisnya is, amit bárki hordhat.
2013. ápr. 30. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!