Jól állna ez egy olyan lányon, akin van némi felesleg?
Mikor lesz a bankett?
Valami ilyesmi is jó lehetne, mert a színe elvonja a figyelmet kicsit és ez egy bő fazon, amit a megkötővel alakíthatsz.
Na itt a tanács :):
160cm-hez sztem egy pár cm-es magassarkú szerintem jól jönne. Bankettre mostanság koktélruhákat szoktak felvenni. A hosszát te határozod meg, bár azért a vádlid közepétől ne érjen lentebb. Nem is divatos, és akár úgy is nézhet ki benne az ember, mint egy zsák :D Szóval szerintem még a térdig érő is jó, vagy kicsit fölötte. Ha a lábadon is van egy kis felesleg akkor egy sztreccs nylon (fekete) legginggel kombózhatod, ha szeretnéd. Ha a ruha egyszínű, pl fekete ,akkor színes, vagy akár nemesfém jellegű ékszerekkel is feldobhatod, vagy kiemelheted ruhád. A sötét ruci előnyösebb lenne. Ne túl mintásat válassz, mert az jobban kiemeli a kis párnácskákat. Szabása deréktól lefele bővüljön. (Ha gondolod dekoltázsodat kiemelheted.) Mindenféleképpen spagettipántos, vagy pánt nélküli ruhát válassz. De semmiképpen ne legyen zárt felül a ruha. Május 25.-én lesz, nem hiszem, hogy fáznál, de ha igen egy jó kis kardigánt, blézert vihetsz.
De nézz szét a h&m oldalán is:
Jó bankettet:)
Szerintem jól állna egy ilyesmi ruha, ha a lábad vékony. Mert a hasat pont eltakarja. Tapasztalat:)
De a koktélruha is jó ötlet, de szerintem olyat válassz, ami mell alatt szabott, és onnan bővül, és kb térdig ér. Szerintem ez a fazon eltakarja a a hasadon lévő kis felesleget, szépek, szexik, és jól illik egy banketthez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!