Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jól állna ez egy olyan lányon,...

Jól állna ez egy olyan lányon, akin van némi felesleg?

Figyelt kérdés

160 cm vagyok és 68 kg,hasamon van némi felesleg

[link]

2011. máj. 2. 12:00
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mikor lesz a bankett?

Valami ilyesmi is jó lehetne, mert a színe elvonja a figyelmet kicsit és ez egy bő fazon, amit a megkötővel alakíthatsz.

[link]

2011. máj. 2. 12:53
 12/18 A kérdező kommentje:
köszi,amugy meg május vége felé lesz kb 25én
2011. máj. 2. 13:08
 13/18 anonim ***** válasza:
hát szerintem fogyni kéne...:S
2011. máj. 2. 17:09
 14/18 anonim ***** válasza:
A felső az jól, nadrággal, vagy hosszabb szoknyával.
2011. máj. 2. 18:02
 15/18 anonim ***** válasza:
szerintem pont neked találták ki!!! mivel a hasi résznél van jó sok anyag ezáltal el tudod rejteni a nemkívánt domborulatokat! :)
2011. máj. 2. 21:15
 16/18 anonim ***** válasza:
szerintem szörnyű ez a ruha de ha neked tetszik ak fogy bele mert nem álja jól ez az ami ha egy kis felesjeg is vanakkor már szar
2011. máj. 3. 00:00
 17/18 Jenny Junior ***** válasza:

Na itt a tanács :):

160cm-hez sztem egy pár cm-es magassarkú szerintem jól jönne. Bankettre mostanság koktélruhákat szoktak felvenni. A hosszát te határozod meg, bár azért a vádlid közepétől ne érjen lentebb. Nem is divatos, és akár úgy is nézhet ki benne az ember, mint egy zsák :D Szóval szerintem még a térdig érő is jó, vagy kicsit fölötte. Ha a lábadon is van egy kis felesleg akkor egy sztreccs nylon (fekete) legginggel kombózhatod, ha szeretnéd. Ha a ruha egyszínű, pl fekete ,akkor színes, vagy akár nemesfém jellegű ékszerekkel is feldobhatod, vagy kiemelheted ruhád. A sötét ruci előnyösebb lenne. Ne túl mintásat válassz, mert az jobban kiemeli a kis párnácskákat. Szabása deréktól lefele bővüljön. (Ha gondolod dekoltázsodat kiemelheted.) Mindenféleképpen spagettipántos, vagy pánt nélküli ruhát válassz. De semmiképpen ne legyen zárt felül a ruha. Május 25.-én lesz, nem hiszem, hogy fáznál, de ha igen egy jó kis kardigánt, blézert vihetsz.

[link]

[link]

De nézz szét a h&m oldalán is:

[link]

[link]

Jó bankettet:)

2011. máj. 3. 08:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem jól állna egy ilyesmi ruha, ha a lábad vékony. Mert a hasat pont eltakarja. Tapasztalat:)

De a koktélruha is jó ötlet, de szerintem olyat válassz, ami mell alatt szabott, és onnan bővül, és kb térdig ér. Szerintem ez a fazon eltakarja a a hasadon lévő kis felesleget, szépek, szexik, és jól illik egy banketthez.

2011. máj. 5. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!