Mit vegyek fel Shakira koncertre?
Figyelt kérdés
Jövőhét csütörtökön megyünk, ülő helyünk van...miben menjek? ;)2011. máj. 1. 21:04
1/6 anonim válasza:
amilyen a stílusod. valószínűleg(mivel mindenki abban jár) csőgatya+tornacipő, v sportcipő+ flitteres trikó+mőbőrgabát
3/6 A kérdező kommentje:
nem,nem ez a legnagyobb gondom,de ez az oldal azért van hogy megkérdezzem ha valamiben nincs ötletem....neked viszont nem kell válaszolnod
2011. máj. 3. 20:22
4/6 anonim válasza:
nemtudom,h sovány vagy-e vagy milyen az alakod..
én a fekete csőgatyát ajánlom,egy hosszabb pólóval,vagy 1 ízléses ruhát cicagatyával
5/6 anonim válasza:
én is megyek, szerintem kényelmes ruhát vegyél fel, mert úgyis végigtombolod (ha állójegyed van)
Shakira mindig jó bulit csinál, és kb mindenki ugrál meg visít xd
én polóban, farmerben, és tornacipőben megyek
6/6 anonim válasza:
most olvasom h ülő helyed van, bocsi
de akkoris ugyanez a helyzet
előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!