Milyen bankettruhát válasszak, hogy jól álljon? Alacsony vagyok és nagyon kicsi a mellem.18/L
Szia!
Ha alacsony vagy, akkor a ruhád mindenféleképpen ne egy maxi, bokáig érő, hosszú ruha legyen. Előnytelenné tesz, mivel összenyom. Ha lábaidat szeretnéd hangsúlyozni akkor, lehet nyugodtan egy térdig, kicsit térd fölé érő ruha. Magassarkú cipellővel nyújthatod lábaidat, és magasságodat is. A sarok méretét pedig te választhatod meg ;) Az, ha a ruha felső része nem zárt, hanem pántos, vagy pánt nélküli az is optikailag nyújt. Kis mellnél előny, ha olyan ruhát veszel fel, aminek a mell részénél van valami minta, fodor. Ez optikailag nagyítja a melled, csak úgy, mintha egy a derekadat szépen kihangsúlyozó ruhát veszel fel, vagy ha mell alatt megkötős a ruha, vagy öves, szalagos. ! De mivel ez a melledre is irányít egy kis figyelmet elengedhetetlen egy jó kis push up melltartó. Ha pedig világosabb tónusú mell résznél a ruha, akkor az is nagyítja, az egyébként nem teljesen nőiesebb idomokat. Csak arra vigyázz, nehogy túl esküvőiesen, csillogósan öltözz. Ha pedig egy kicsit hosszabb a hajad, (legalább ciciig ér) a végét be is göndörítheted, ezzel fodrokat képezve a melled előtt, persze tegyél előre egy-két tincset.
Remélem segítettem.
Puszi
u.i.: [link]
Nekem ez nagyon tetszik. Jó a színe, szalagos, fodros ott ahol kell, nem extra hosszú ruha, bár talán picit lehet hosszabb, és ott a kis fekete magassarkú. Egy kis hullámos haj ;) és kész is. Jó bulizást!
Uhh köszönöm. Nagyonnagyon. Sokat segitettél.
Az a ruha aminek a képét belinkelted tetszik, csak szerintem nem lenne előnyös pont nekem a felső része. Még akkora mellem sincs...tényleg alig van:P
Amúgy meg nekem is nagyon tetszik ez a fazon, én ezt a ruhát nézegetem, de tudom, hogy rajtam nem állana jól: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!