Szerintetek tunikát szoknyával vegyek fel? Vagy latekszot egy hószítót felsővel? Mék a jobb
A tunika nem megy szoknyaval! Szerintem latexet vegyel fel tunikaval, vagy pedig egy szoknyat valamilyen csinosabb felsovel.
Amugy hova akarod felvenni?
Istenem.... totál igaza van. Én is szoktam elgépelni dolgokat, de azért ez durva..(direkt megnéztem egyáltalán nincsenek közel a betűk, szóval nem elírás volt).. rád férne egy kis olvasás és még te szólod le..pff..-.-"
Kérdésedre válaszolva: Édesmind1 ahogyan jól esik, ha szépek a lábaid v. szereted őket mutogatni, esetleg szereted szellősebben akkor szoknya, ha kicsit hűvösebb van, vagy nem akarod kipakolni a lábaidat akkor mehet a nadrágos. Bár én azt javaslom, hogy ne latexet:( az ha nem jól párosítod a dolgokat nagyon közönségesnek hat.. Bár , ha a helyesírásod nem zavar, akkor szerintem a k*rvásság se fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!