Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Vagány esküvői ruhát tudtok...

Vagány esküvői ruhát tudtok valahol?

Figyelt kérdés
Nagy gondban vagyok,nemsokára lesz az esküvőm és menyasszonyi ruhát még nem találtam,azt tudni kell,hogy van egy pár tetkóm és amolyan vagányabb,de egyben nőies csaj vagyok!Mindenképpen valami vagány ruhát szeretnék..nem tudnátok nekem linkelni vagy valami segítséget adni?Előre köszi mindenkinek!S.O.S
2011. ápr. 29. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:

Rajtam is van jó pár tetkó,és én is elgondolkodtam már azon,hogy majd egyszer ha úgy alakul milyen ruhám lesz. Én sem szeretnék ,majd semmiféle rendhagyót,még ha ezt sokan el is ítélik. Ne is törődj Te se senkivel,azt válaszd,ami neked tetszik,és kit érdekel,hogy mások megértik e. Amúgy milyen az elképzelésed? Nekem mindig is a fekete-fehér ruhák tetszettek ez pl. nekem rohadtul tetszik mégha van is némi rózsaszínes beütése

: [link]

vagy ezek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Ááá,nem is linkelek többet olyan sok jó van. :)

Sok boldogságot Nektek!

25/N

2011. ápr. 29. 09:46
 2/6 anonim ***** válasza:

Még ezt a kettőt muszáj: :)

[link]

[link]

2011. ápr. 29. 09:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyon vagány:

[link]

2011. ápr. 29. 09:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a linkeket,én jobban rajongom a színes dolgokért,mivel vörös a hajam is!Bár megkell mondjam,hogy az 5. és a legutolsó link megfogott,még keresgélek színesebbet(kivéve rózsaszín:o),de ha nem találok,akkor isten bizony a kettő közül valamelyik,mert nagyon megtetszettek!Remélem a varrónő is bevállalja:o)KÖSZIIIIIIIIIIII
2011. ápr. 29. 09:55
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát nekem ez annyira nem jön be mert a hosszú ujja miatt nem látszódna a tetoválásom rendesen
2011. ápr. 29. 09:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Na akkor itt van pár színes is. Szerintem a tetoválás is a résszed, és ez a nap rólad szól, nem arról hogy takargatod magad, hanem hogy milyen vagy igazán. Nem érzed magad jól a földig ér ő ruhában? Akkor ne olyat válassz. Nem akarsz fehérben lenni? Legyél olyan színbben ami neked tetszik. Persze a kedves férj jelölttel is egyeztess, mert ez az ő napja is. Egyébként lehet, hogy ő is örülne ha a sablon helyett önmaga lehetne...

Van pl. ez a csaj, teljes fullsleeve tetoválással, és egyszerűen gyönyörű:

[link]

Neki a háta van kidíszítve:

[link]

Itt van egy kis team punk téma, lehet ehhez is elmegy a tetoválás:

[link]

A fehér fekete helyett egy kis zöld és kék... mint egy vízitündér:

[link]

Na ezek már nagyon vadak, de láthatóan mindenki jól érezte magát és ez a fő:

[link]

[link]

[link]

Ehhez ruhát venni nehéz, inkább varrasd vagy varrd meg magadnak, vagy alakíts át egy másik ruhát. Legyen egy terv, aztán már könnyebb megoldani a megvalósítást.

Ők pl tuti szívesen segítenékek megoldani a problémát:

[link]

Nagyon sokan foglalkoznak alternatív ruhák varrásával.

2011. ápr. 29. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!