Converse cipő rendelés olcsón? Lehet ezekben bízni? Valaki megkapta?
Teszvesz,Vatera oldalakon lehet rendelni olcsón,a bolti ár feléért. Nekem ez túl olcsónak tűnik,ráadásul külföldről érkezik meg a cipő és a postaköltséget is nekem kell állnom.
Megéri neten megvenni? Van itt olyan akinek megjött/nem jött meg a cipője netes rendeléssel ?
vateran rendeltem február végén vászon converset, akkor akció volt, nem kellett postaköltséget fizetni, így 4700 forintba került
a szállítási idő 1 hónap volt, mert Kínából rendelték a cipőt, de vmiért késett a szállítás, az eladó írt emailt, h késni fog a cipő és visszafizeti az árát, ha ezt szeretném, végül két hét késéssel kaptam meg a cipőt
szerintem az eladó korrekt volt, a késésről nem ő tehetett (eddig nem csalódtam még a netes rendelésekben)
gondoltam, hogy nem eredetit kapok ennyiért, az eredeti, boltból vett conversemtől külsőleg nem különbözött (ugyanott van a márkajel, feliratok stb), de 7 cipőfűző-lyuk van rajta 8 helyett és nem annyira kényelmes, mint az eredeti
ez azért ilyen olcsó, mert rögtön a gyárból jön az eladónak, nincs rajta áfa(vagy mi a rák, nem nagyon vagyok tisztába az ilyen dolgokkal mivel 14 vagyok) nincs rajtuk bolti haszon. a családba nem 1 tag vásárolt innen, és megjött az áru, jó minőségben. szerintem nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!