Lányok, akik csak sima bugyit hordtok! Mit szerettek benne? Mitől jobb, mint a francia vagy a tanga?
19:12-vel értek egyet én is.
Egyébként nekem sima és francia bugyijaim vannak főleg, tangát maximum fehér szoknya/nadrág alá veszek fel, és akkor is utálom, de van, hogy muszáj, pl. előadásra.
19:12 - gombát spontán nem okozhat, mert csak úgy a semmiből nem teleportál oda a kis gombácska. Ha már, akkor e-coli, és csak ha nem tud valaki rendesen s*gget törölni. XD
Ha olyan nadrág van rajtam, amin átüt, akkor tanga, ha az van tisztán, akkor is. A franciabugyi nekem nem jött be, kényelmetlen.
Sima bugyi teljesen jó, persze nem a nagyifazonra kell egyből gondolni, vannak teljesen jók. Könnyen felfázós vagyok, szóval azért is, nem szeretem, ha félrecsúszkál, vagy becsúszik valahova a bugyi. xD Meg egy rövid szoknya alá elég gáz falatnyi tangát felvenni, volt szerencsém nem egy csinos lányka muffját meglátni, mert azt se tudja, hogy üljön benne... -.-" Az ilyen baleseteket elkerülendő praktikus, persze van fazon, ami alá nem lehet. :D
Amúgy lehet kapni minden fazont, csipkés, áttetsző, stb, barátom meg teljesen perverz, szóval a kislányos darabok is okésak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!