Mi ennek a nadrágnak a neve? Sehol sem találok róla képet.
Figyelt kérdés
Török nadrág igazából, de nem azok a hatalmas nagy ülepűek. Féllábszárig érő farmer. Mutatok képet arról ami NEM az amit keresek. Mert mindent találtam csak azt nem amit kerestem. XD
Ezek NEM azok:
[link] (túl nagy az ülepe)
Remélem értitek mire gondolok. Aki tudja az azt is leírná hogy hol lehet ilyet kapni? Köszönöm. :D
16/L
2011. ápr. 27. 17:12
1/8 anonim válasza:
New Yorkerbe számtalan darab van,legaláb is nagyon sok fajtát láttam. Meg talán még Takko vagy Kik.
2/8 anonim válasza:
hát ülepes gatya, (szhelyen hófehérke, nem tom h máshol van e ilyen, de még nem is drága) vagy retro yeans. ilyemik, csak ezek drágábbak, szal te nem bizt, hogy megengedheted magadnak :)
3/8 anonim válasza:
jézusom én is ilyen nadrágot vadászok már mióta :O és ebay-en talátam is de hát elég parás az onnan..
5/8 A kérdező kommentje:
Nem, mert ez nagyon nagy ülepes amit az utolsó írt. Nekem nem kell ilyen nagy ületű. :) Nem tetszik.
A többieknek köszönöm.
2011. ápr. 28. 15:26
6/8 anonim válasza:
7/8 A kérdező kommentje:
Húú utolsú válaszoló köszi a képeket. Igen ilyesmire gondoltam. :)
2011. ápr. 29. 19:04
8/8 anonim válasza:
Duna Plaza - Invázió mevű üzelt HEMZSEG az ilyenektől! Ha szeretnél egyet, nézz be ide, rengeteg van mindenféle színben, koptatott, sötét, világos, 4000 körül van az áruk!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!