Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kis mellű lányoknak milyen...

Kis mellű lányoknak milyen fürdőruhákat ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Az alakom egyébként jó, vékony alkatú vagyok, de ez nagyon zavar...

Képet is linkeljetek mellé légyszi!

2011. ápr. 27. 16:59
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia Nem rég volt egy ilyen kérdés, arra is válaszoltam. Megpróbálom megkeresni azokat a képeekt amiket akkor belinkeltem.

Ezek mostanában nagy divatok, és az összes lánynak a képen kis melle van. Nem tudok hol lehet kapni. De szerintem elég sok helyen, mert most jött be a divatba. Remélem segítettem. :)

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 27. 17:17
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

A háromszög alakú jó, meg a pánt nélküli. Olyan, mint amit ebben a kérdésben linkelt magáról a kérdező (remélem nem haragszik meg, hogy belinkelem a kérdését), neki nincs melle de jól áll neki, és a melleit is "összenyomja" kicsit, hogy nagyobbnak hasson.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

2011. ápr. 27. 17:21
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, első sokat segített, a második válaszolónak is köszönöm, láttam ezt a kérdést, de sztem annak a kérdezőnek nincs kis melle... örülnék ha nekem akkora lenne. :D
2011. ápr. 27. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:

[link]

De én azt ajánlom inkább, hogy ne szégyelld hogy kicsi, mert azzal nincs semmi gond, ugyanúgy sokaknak tetszik, sokaknak nem. Pont mint a nagy. Olyan bikinit vegyél fel amilyen tetszik és kész.

Nekem is kis mellem van és ilyesmit hordok:

[link]

Nem az előnyös kategória, de a pasiknak bejött eddig nagyon is, hiába vagyok lapos, én nem takargatom, nekem jó így:)

2011. ápr. 27. 19:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Bikiniben is kapható a jó öreg push-up ;)

Amúgy meg igaza van az előttem válaszolónak!! :) Olyat hordj, amilyen tetszik. El sem tudnád képzelni, mennyi pasinak jön be inkább a kis mell. Főleg, hogy a nagyobbak szinte mindig lógnak.

2012. aug. 26. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!