Hol tudok pólót csináltatni? Képet szeretnék rá rakatni. (BUDAPEST)
Már jó pár pólót csináltattam náluk, szerintem nagyon korrektek, bár házhoz szállítás ha emlékeim nem csalnak kissé drága , én mindig elmentem a pólókért a (nekem) világvégi boltjukba.
De egyébként tényleg igyekeznek korrektül, a lehető legjobban megcsinálni.
Nem tudom milyen képet/feliratot akarsz, de ha minőségi végeredményre vágysz mindenképpen plotternyomással kérd!
sokkal jobb a minősége és jobban is néz ki.
[link] szerkeszto/technologia/
Ehhez un. vektoros formátumú kép kell, ami max. 3 színből áll.
Ha sima képet akarsz rányomtatni, akkor ne várj tökéletes minőséget egyik bolttól sem azt csak olyan technikával lehet megcsinálni, ami egyedi pólóra nagyon drága lenne.
"És képet kell vinni vagy pendrive-on vagy ez hogy megy?"
Bocs erre nem válaszoltam, szóval én emailben küldtem nekik mindig.
Ha olyan képről van szó (mint feljebb írtam), amin jól elhatárolható részek vannak, és kevés színből áll, (pl rajzolt figura, stb) akkor azt át kell konvertálni megfelelő formátumba és úgy küldeni, de ha szépen kéred ők is át tudják asszem konvertálni.
Ha családi fotó, vagy ilyesmi (tehát rendes, színátmenetes) képet szeretnél, akkor szintén emailben el lehet küldeni, de akkor felesleges a polomaniatól rendelni mert olyat sok helyen csinálnak, sima "nyomtatós" helyeken, ahol papírra is nyomtatnak, ott szokott lenni pólónyomtatás is.. pl póluscenterben kettő is van.. később keresek linkeket most mennem kell. :)
Köszönöm!
Utolsó: Csak egy pici figurát szeretnék: rózsaszín és szürke és egy felirat ami szintén szürke (vagy fekete, vagy rózsaszín, az teljesen mindegy)
Szóval, ha én azt elküldöm e-mailben akkor meg tudják csinálni? És mennyibe kerülne?
Mindjárt megmutatom milyen pólómintákra gondolok, és úgy szerintem könnyebb lesz segíteni:)
Nagyon köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!