Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz lenne este szabadtéri...

Gáz lenne este szabadtéri buliba csizmát venni?

Figyelt kérdés

Szoknyához venném, harisnya és ilyenek nélkül.

Nem néz ki kifejezetten télinek a csizma, de mégis aggódok, hogy hülyén nézne ki, mert már itt a jó idő.

Kb. ilyen, csak ennyire magasra nem ér fel: [link]

2011. ápr. 26. 21:59
 1/9 anonim ***** válasza:

Hát nem,szerintem!:)

Igazából én ilyen időben soha nem tudom hogy milyen lábbelit vegyek fel,a minap is tavaszi cipőt vettem fel és éjszaka majd lefagyott a lábam!:S

2011. ápr. 26. 22:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt veszel fel amit csak akarsz, hidd el a kutyát sem érdekli majd. Bocs, csak nem értem miért tesznek fel ilyen kérdéseket mindig az emberek. Senkit nem érdekel az sem ha bundában mész 30 fokban.
2011. ápr. 26. 22:28
 3/9 A kérdező kommentje:
hát neked problémáid vannak.
2011. ápr. 26. 22:37
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig igaza van, tényleg senkit sem érdekel. Ha jól áll, jól érzed magad benne, akkor a többi nem mindegy?
2011. ápr. 28. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:

Szerintem elmegy nincs probléma vele. A bulikba mostanság amúgy is szoktak olyan dolgokat felvenni ami nem oda illő (értsd jól).

18/F

2011. júl. 13. 20:04
 6/9 ~Katze~ ***** válasza:

Nyugodtan vedd fel. Szerintem tök jól néz ki az ilyen szoknya+csizma összeállítás. ;)

20/L

2011. júl. 13. 20:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Szem meg telejsen ok a kérdés.

Elég sokan mondják ha látnak ilyen csajt h "degáááz". Gondolom arra gondolnak h a csizma télre való a csaj meg divatos akart lenni de csak így tudott stb...

Ami engem foglalkoztat max az h ugye nem büdös benne a lába? :D

De egy csizma szem rendesen dögös tud lennni ha nem túl k.rvás az öltözék akkor bejönnek az ilyen merészebb csajok... Szóval sztem abszolút ok, de azér tudd h lesznek akiknek nem tetszik...

2011. júl. 13. 21:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan lesznek olyan emberek akiknek nem fog tetszeni..szerintem jól néz ki..de nem fog beleizzadni a lábad?Vagy melege lenni?
2011. júl. 14. 09:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Felvettem. Olyan este 9kor még voltak páran, akik megnézték. Éjfél után meg én röhögtem rajtuk, mert én voltam az egyetlen, aki nem fázott:D

Amúgy benne semmi extra. Nem izzad, nem meleg. Semmi.

2011. júl. 29. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!