Gáz lenne este szabadtéri buliba csizmát venni?
Szoknyához venném, harisnya és ilyenek nélkül.
Nem néz ki kifejezetten télinek a csizma, de mégis aggódok, hogy hülyén nézne ki, mert már itt a jó idő.
Kb. ilyen, csak ennyire magasra nem ér fel: [link]
Hát nem,szerintem!:)
Igazából én ilyen időben soha nem tudom hogy milyen lábbelit vegyek fel,a minap is tavaszi cipőt vettem fel és éjszaka majd lefagyott a lábam!:S
Szerintem elmegy nincs probléma vele. A bulikba mostanság amúgy is szoktak olyan dolgokat felvenni ami nem oda illő (értsd jól).
18/F
Nyugodtan vedd fel. Szerintem tök jól néz ki az ilyen szoknya+csizma összeállítás. ;)
20/L
Szem meg telejsen ok a kérdés.
Elég sokan mondják ha látnak ilyen csajt h "degáááz". Gondolom arra gondolnak h a csizma télre való a csaj meg divatos akart lenni de csak így tudott stb...
Ami engem foglalkoztat max az h ugye nem büdös benne a lába? :D
De egy csizma szem rendesen dögös tud lennni ha nem túl k.rvás az öltözék akkor bejönnek az ilyen merészebb csajok... Szóval sztem abszolút ok, de azér tudd h lesznek akiknek nem tetszik...
Felvettem. Olyan este 9kor még voltak páran, akik megnézték. Éjfél után meg én röhögtem rajtuk, mert én voltam az egyetlen, aki nem fázott:D
Amúgy benne semmi extra. Nem izzad, nem meleg. Semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!