Milyen öltözködési módszerekkel tudnám elvonni a figyelmet a mellemről?
Figyelt kérdés
Hallottam olyat, hogy pl.: akinek vastag a combja az vízszintesen csíkos nadrágot ne hordjon, stb. Ilyenekre gondoltam.Kösszike!!!2011. ápr. 26. 20:20
1/12 anonim válasza:
Bő felsőt vegyél fel akkor nem látszik annyira, hogy nagyok a melleid, feltéve ha tényleg ez a kérdés. A szűk cuccok kiemelik a mell formáját. Egyébként meg a pasik szeretik... bezzeg nekem kis mellem van, engem észre sem vesznek, örülj hogy nagy.
2/12 A kérdező kommentje:
Azért nem annyira nagy. 75/B-s, én kissebbet szeretnék, de ez van.
2011. ápr. 26. 21:21
3/12 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi!!!
2011. ápr. 26. 21:21
5/12 anonim válasza:
75B egy átlag, normál méret, mit akarsz ezen takargatni? Nem is lehet igazán, hacsak nem veszel fel neonzöld nadrágot, citromsárga cipővel, akkor majd mindenki arra figyel azt garantálom.
6/12 anonim válasza:
A 75B melledet találod nagynak? Ne már,milyet akarsz 65-A at? Persze ha esetleg 10 éves vagy akkor tényleg nagy.
7/12 A kérdező kommentje:
15 éves volnék.
2011. ápr. 28. 19:55
8/12 anonim válasza:
szerintem ne akard eltakargatni, ha nagyon akarod, akkor tényleg a csónaknyakú felső :)
lazább felsők, amiben "eltűnik".
Én örülnék ha akkora lenne mint a tiéd, mert nekem 20éves létemre 100/D-s és utáloom hogy mindenki a mellemet akarja :D
(hozzáteszem vékonyabb vagyok.:|)
9/12 anonim válasza:
15 évesen a 75b teljesen normális, sőt, én osztályomban 15 évesen nekem volt a harmadik legkisebb mellem 75b-vel, a többi 15 lánynak nagyobb volt sokkal....és engem pont azzal piszkáltak hogy deszka vagyok :(
10/12 anonim válasza:
100/D vel vékony? Ember, a 100 a körméret, a D a mell mérete (a D közepesenek számít). Azaz a mell alatti körméreted 100 cm? Az 'ideálisnak' kikiáltott 90 (90/60/90) az már a mellekkel együtt mért körméret.
Szerintem vagy rosszul tudod a méretedet vagy olyan felsőtested van mint egy férfi vízilabdázónak...
Nekem eléggé széles a hátam, és 180 cm vagyok, van is rajtam egy kis husi, de bőven elég a 80as körméret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!