Darcy01 kérdése:
Lapos talpú cipő viselésétől megfájdul a lábam. Nektek volt már ilyen?
Figyelt kérdés
Szeretem a lapos talpú cipőket, de valahogy megfájdul tőlük a lábam, főleg a vádlim és úgy érzem, hogy be is van dagadva egy kicsit.
Sosem hordtam túl magas sarkú cipőket, csak normális 3-5 cm-es sarkúakat.
2011. ápr. 23. 19:56
1/7 anonim válasza:
Ezt nem egészen értem. Nálad a lapostalpú, a 3-5 cm sarok?:O
Am nekem sarok nélküli, meg pár centis sarokban is meg tud fájdulni a lábam, ha sokat gyaloglok, persze a pár centis sarkúban jobban megfájdul.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem, csak azért írtam oda, hogy sosem jártam nagyon magas sarkú cipőkben, hogy nem volt túl nagy a "váltás", tehát nem szokatlan számomra a lapos talpú cipő.
2011. ápr. 23. 20:34
3/7 anonim válasza:
na, én is így vagyok, bár én 6-10 cm-es cipőket hordtam. nem tudom, de elég rossz :/
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, és amúgy olvastam már valahol, hogy a teljesen lapos talpú cipők sem egészségesek:-(
2011. ápr. 23. 23:19
5/7 anonim válasza:
Ez könnyen előfordulhat bárkivel.
Vehetsz az ilyen cipőbe sarokemelőt, vagy talpbetétet.
Nekem mondjuk inkább a sarkam szokott fájni, ha sokat állok benne. S a balerina jellegű cipőkkel az a bajom, hogy olyan, mintha hátra akarnék esni. Ezért vettem bele sarokemelőt.
Váltogasd a cipőidet.
6/7 A kérdező kommentje:
De jó, hogy írtad, én is pont ezt érzem...mintha hátraesnék benne. Akkor a sarokemelővel szerintem én is megpróbálkozom. Gondolom minden cipőboltban lehet kapni.
2011. ápr. 24. 21:51
7/7 anonim válasza:
Igen, a Batznak is van, s olyan 700-1200 között mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!