Mi a véleményetek ezekről a szettekről? (Polyvore)
Normális emberek véleményére vagyok kíváncsi, írd le, melyik tetszik a legjobban :)
punk 3 10/9
Girly Style 10/7
Sporty 10/8
Paris 10/4
Romantic Look 10/4
Taylor's 10/3
Vintage Stuff 10/6(csak a bakancs miatt)
Summer Shine 10/6
Avril 10/10
Summer Glow 10/4 (nem szeretem a maxi ruhát:/)
17L
summer outfit: tök átlag, ok
summer glow: hogy az a nyaklánc hogy kerül oda, azt nem tudom, de vicces
avril: oké, avril eleve gáz. utánozni meg már minősíthetetlenül cinkes
summer shine: a cipő ocsmány, a felső és a naci színei ütik egymást. a felső amúgy tetszik. ja és a napszemcsi is iszonyat láma.
vintage stuff: az az otthonka gázos. az öv főleg. a kiegek jók.
taylor's: a cipő jó, a szoknya ocsmány, a felső meg mintha apád szekrényéből nyúltál volna egy koszos inget.
romantic look: utálom az ilyen táskákat, de a cipő meg a ruha csinos
paris: a kalap nélkül tetszik
sporty: tipikus tömegcucc
girly style: ocsmány cipő, táska, a zsákfelsőket meg sose kedveltem.
punkok: javaslat: ne próbálj meg szubkultúrákat utánozni, mert látszik, hogy fingod nincs róla.
Úgy az egész átfogóan: ha még én is 12 éves lennék, lehet bejönne, de az már elmúltam vagy 10 éve. Az összhatás többnyire olyan stíluskereső, mai tinis, átlagos. Semmi különleges vagy egyedi ötlet.
Köszi a kommenteket, a negatívokat is, majd igyekszem tanulni belőlük, ment a zöldkéz mindenkinek
A punkos cuccokról meg annyit, hogy egy másik itt feltett kérdéshez csináltam, a csaj ilyen punkos, de mégis tinis cuccokat szeretett volna, szóval ezért neveztem el őket így
Komik meg jöhetnek még :)
amik tetszenek:
summer outfit- csak a gatya nem
vintage stuff
taylor'S
dirly style- a táska és a fülbevaló nem tetszik :)
A vintage stuff nagyon tetszik, csak nem bakanccsal hanem pl saruval:) a summer glow is tokjo, meg a summer outfit is
ez az enyem:D en mondjuk nem ertek a divathoz, de en szeretem masokeit nezegetni, gondolom ez masoknal is igy mukodik:)
Summer Outfit :10/10
Summer Glow: cipő,táska,nyaklánc a ruhához nekem nem tetszik..(ruha jó) összeállítás egybe:10/3
Avril :10/9
Summer Shine :egybe az egész borzasztó :O (napszemüveg külön tetszik) össz: 10/2
Vintage Stuff :10/8,5
Taylor's:10/7
Romantic Look:10/6
Paris: 10/9
Sporty: 10/10
Girly Style:10/9 (táska nem tetszik)
Punk3: 10/10
Punk2: szoknya,felső,cipő nem tetszik a nyaklánc se nagyon 10/0
Punk:10/10
Ami a legeslegjobb összeállítás valamint ruha+kiegészítő+cipő is teszik önmagába nekem az a Summer Outfit. (:
Ha nem gond, akkor én is inkább pontozgatok, mint az első válaszoló, esetleg rövid véleményt fűzök hozzá. :D
Summer Outfit: 10/9 , nagyon tetszik. :D
Summer Glow: 10/2 , a ruha nem jön be.
Avril: 10/7 nemrossz.:D
Summer Shine: 10/8 tökjó! :)
Vintage Stuff: 10/7 egész jó. :P
Taylor's: 10/2 bocsi nem tetszik.
Romantic Look: 10/3 , a ruha túl egyszerű nekem.
Paris: 10/4 hát...fogjuk rá, hogy elmegy.
Sporty: 10/9 tetszik.
Girly Style: 10/10 nagyon jó!! :D
Punk3: 10/5 elmegy.
Punk2: 10/1 nagyon csúnya.
Punk: 10/6 lehetne jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!