Ma este színházba még felvehetek csizmát?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nappal meleg van de este hétkor csak hűvösebb lesz buliba pl. még fel merném venni, csak mivel nem vagyok rutinos színházbajáró ezért kérdem, hogy oda illi-e még? Vagy vegyek inkább magassarkút?
20/L
2011. ápr. 23. 15:52
1/2 anonim válasza:
szerintem vegyél inkább magassarkút, a színházban bent nem hiszem, h fáznál, és már annyira kinn sincs hideg este se!
2/2 anonim válasza:
Huh..... április végén csizma.... a hűvösebb az 13 fok mondjuk, messze nem csizmaidő...... sőt este még több is van, 13 max nagyon hajnalban van. Vegyél fel egy sima körömcipőt és akkor senki nem néz hülyének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!