Hordanátok minden nap népviseletet?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 22. 21:32
4/11 anonim válasza:
Nem, kényelmetlen, drága, idejétmúlt. Viszont bele lehetne illeszteni a mai divatba bizonyos elemeit, mert az a kézműves kultúra ami magyarországnak van nagyon értékes, nem szabadna hagyni kiveszni teljesen. De nem az a megoldás, hogy visszamegyünk az időben...
5/11 anonim válasza:
nem, semmiképp sem. Nem szeretem a régies cuccokat, meg hát nem is a kényelemről és szépségükről híresek :D
6/11 anonim válasza:
Ha tetszene, nyilván. Mindig jó kedvre derít, ha látok egy népviseletes nénit a villamoson pl.:)
De mivel nekem más a mániám (a korhű fűző), én annak hódolok minden nap :D 22/N
7/11 anonim válasza:
Én abban járok, leszámítva azt, hogy acélbetétessel hordom...
8/11 anonim válasza:
vannak bizonyos viseletek amik igenis kényelmesek.. sok szoknyába nyilván nem bújnék, mert a mai életvitelhez nagyon nem passzol.. de van pár darab ami beilleszthető manapság is..
21/L (és 14 éve néptáncolok)
9/11 anonim válasza:
Nem, de pár darabot szívesen beillesztenék (pl. egy mellényke valami csinos fölsőhöz, vagy egy szoknya egy modernebb fölsőhöz), az szerintem nagyon jól mutatna.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!