Hol lehet színesebb, olcsóbb férfi inget venni, Szombathelyen?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, lány, és sztem sokkal jobbak a férfi ingek. mindegy sztem ebbe ne szólj bele, nem tudsz lebeszélni, szeretem ha nem átlagos a kinézetem. fekete-piros színösszeállításra gondolok, vagy kék-sárga. bármilyen.:)
Légyszí segííts!!:)
2011. ápr. 21. 22:08
1/3 anonim válasza:
attól függ, mi az olcsóbb...
newyorkerben egy hónapja vettem 2 inget, asszem mindkettő 2eFt körül volt... amúgy nemtudom, mennyire teheted meg, de érdemes kimenni oberwartba, az EOba, ott a MrLady-ben vannak 2-3 euróért egész jók...
14/f
2/3 A kérdező kommentje:
köszi szépen:D
igen szoktunk kijárni, elég régen voltam már, pár hete már azt álmodom hogy ott vagyok XD
köszi a tanácsot, akkor majd kinézek, remélem minnél előbb
2011. ápr. 22. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!