Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Összeállítani nekem ilyen...

Összeállítani nekem ilyen ruhákat "polyvore"-n?

Figyelt kérdés

[link] /punk ruhákat

én nem tudom hogykell, meg nem is nagyon érek rá ilyeneket csinálni, nem szeretek böngészgetni, szóval megkérlek, hogy állíts össze nekem punk ruhákat plss. annyira durva ruhákat nem szeretem, mert nem állnak jól, visszafogottabat, a punk stílusból.

kösziköszi:D

**/L

2011. ápr. 21. 20:04
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nekem nem az a bajom, hanem hogy elég csúnyák a lábaim ilyen cuccokhoz :D
2011. ápr. 22. 13:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

na ne idegesítsetek már, ezek lóf@szt punkok. Ez a punk gyerekek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Itt van pár punk és egyéb underground club, nézelődj (és lehetőleg ne spammeld tele Avrilal meg Mansonnal mer az gáz):

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 22. 14:03
 13/16 anonim ***** válasza:

Itt van pár amit kicsit rockosabb csajokról másoltam:

[link]

[link]

és fejemböl kipattant ötletek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Hát nem feltétlenül punkosak (de nem is nagyon lehet szerintem összeállítani mert rengeteg a magassarkú és az egyéb nőcis cucc..) de az ért remélem tetszenek. ezek azok amiket még én is felvennék pedig én átlag öltözködésű vagyok.

2011. ápr. 25. 23:11
 14/16 anonim ***** válasza:

"de nem is nagyon lehet szerintem összeállítani mert rengeteg a magassarkú és az egyéb nőcis cucc.."

:facepalm:

azt clippelsz be onnan, ahonnan és amit csak akarsz -.-

Egyébként mások szettjeinél ha az egyes elemeknél megnyomod azt a kis kék feliratot hogy "save to my items", és akkor elrakja neked a saját kis virtuális ruhásszekrényedbe.

Egyébként van fenn egy valagnyi bőrkabát, bakancs stb. csak jól kell keresni. Esküszöm, lassan csinálok egy "hagy keresem meg neked a poly-nt" a "let me google it for you" mintájára. Néha komolyan csodálkozom hogy a klaviatúrát egyedül tudják kezelni egyes emberek...

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 26. 01:17
 15/16 anonim ***** válasza:

Én írtam h sok a magassarkú. én úgy szoktam hogy nézegetem a darabokat és ha megtetszik valami ahhoz csinálok szettet vagy képről másolok.. és még azok közt is rengeteg a magassarkú amit te linkeltél..és szerintem a kérdező nem arra volt kíváncsi hogy milyen darabok vannak a punkoknak hanem hogy hogyan lehet kombinálni felvenni őket..

és amit írtál mind tudom de próbáltam a már meglévő szettjeimből mutatni párat amik kicsit vadabbak mert azért nekem sincs annyi időm hogy olyan szettekre amik lehet hogy nem is tetszenek szánjak több órát..-.-"

2011. ápr. 26. 12:10
 16/16 A kérdező kommentje:

utolsó: igazad van egyrészt, mert elég sok a magassarkú, de nem vagyok nőies csaj, nem is tetszik. de amúgy mindegy mit linkeltek, külön ruhákat, vagy összeállításokat, mert minden érdekel.

uccsó előtti: rohadtt jóóóóók a ruhák :P:D<3

2011. ápr. 26. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!