Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kik hordanak manapság vaskeres...

Kik hordanak manapság vaskeresztet?

Figyelt kérdés
nyakláncom, övön, gyűrűn, fülbevalón, pólón.
2011. ápr. 17. 16:22
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
felfogás kérdése az egész, ami nekünk ugye teljesen ellentétes... ez így van, ennyi. csak nem tudom hogy a sok 'kopasz' miért üti a punkokat, amikor semmi rosszat nem csinálnak, nem ők pénzelik a sok külföldről jött sz.rt, nem járnak bankba, nem törik meg a 'fehérek közti összetartást' (ahogy nevezni szokták) egyszerűen kimaradnak belőle, minket nem használ ki senki, mi nem szenvedünk azért hogy egy fejesnek sok pénze legyen... szépen vidáman elédegélünk, nem bántunk senkit, csak unjuk ezt a világot... amúgy én is sokkal inkább egy magyar boltba vásárlok minthogy tescoba menjek, még ha 30 forintal drágább akkor is... inkább keressétek a sok korrupt burzsujt... én csak ez az egyetlen értelmetlen gyűlölközés miatt nem szimpatizálok az ilyen emberekkel... amúgy is béke párti vagyok... 'a harc nemes? akkor ölje le egymást a sok hülye, de az ártatlanokat hagyjátok'
2011. ápr. 21. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!