Létezik olyan férfi aki ezt magára venné?
Figyelt kérdés
Ez elvileg férfi póló, de most komolyan, van olyan aki ezt felvenné? Szerintem az erősen elgondolkodhat a nemi hovatartozásán :D
2011. ápr. 17. 13:44
2/7 anonim válasza:
Létezik ilyen sajnos xD Egyik ismerősöm ilyen :'DD
3/7 anonim válasza:
Szerintem ebbe semmi különleges nincs.Én simán felvenném.24/F
4/7 anonim válasza:
Sztem ez még nem is annyira b.zis. El tudok képzelni olyan pasit, akin ez nem nézne ki annyira femininnek.
5/7 anonim válasza:
Láttam ennél sokkal rosszabbat is...
6/7 anonim válasza:
Mi ezzel a gond? A színe? Nekem vannak ilyesmi színű felsőim, pedig nem vagyok bu*i. Én simán felvenném.
Amúgy már láttam olyat is, amin nagy V-nyakú kivágás van, valami rózsaszínben és állítólag az is férfiruha. Na, az mondjuk már nekem is magas.
De ezt még simán!
28/F
7/7 anonim válasza:
Nem értem mi baj lenne vele? Én azt hittem, hogy a kép valami cicafiús rózsaszín tül harisnyaszerű anyagból vagy neccből lévő átlátszó borzadvány lesz, de nem az. Nekem van lila pulcsim és ezt is simán hordanám. Pedig férfias férfi vagyok, abszolút nem feminin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!