Tini Lányok! Hányas melltartót hordtok? Kort is
Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 18:27
31/58 anonim válasza:
kedves nagyszaju , ha mar annyira szereted a nagy csocsoket akkor fulladnal meg egy ket logos csocs kozott ( nem azert mondom mintha nekem kicsi lenne mert 80 /C , de attol meg nem kell lehordani a kissebb mellueket, foleg hogy tinik, mint en es meg no a mellunk
ha leesnel az EGOdrol azIQdra szornyethalnal -_-
32/58 anonim válasza:
push up melltartót hordok, nemtudom van-e különbség a kosár mérete között, de 75/B
13/l
33/58 anonim válasza:
markatol fugg
75/C vagy 75/D
15/L
35/58 anonim válasza:
Visszatérve még a legeslegelején kérdezte valakim,hogy nekem mekkora.
Hát elmondom:85B
19F
36/58 anonim válasza:
Hát neked se mostanába lesz komoly kapcsolatod. Mondjuk kétlem hogy ezt bánod.
37/58 anonim válasza:
Mit értesz azalatt,hogy én ezt nem bánom?
38/58 anonim válasza:
Szerintem úgy érti, hogy egy ilyen srác, mint t biztosan nem komoly párkapcsolat reményében fűz lányokat. Aki viszont így van vele, biztosan nem a mellméret miatt nem fog összejönni egy lánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!