Milyen pulóverek tetszenek neked, milyenek vannak?
Figyelt kérdés
Főleg lányok írjanak,ha lehet. :) Lécci linkeljetek képeket ,örülnék annak is,ha leírnátok hány db pulcsitok van. Köszi előre is. És légyszi sokan írjatok,mert kíváncsi vagyok! :D2011. ápr. 16. 16:14
11/15 anonim válasza:
próbálkozz háda turkálóval, én általában oda járok, és ott vannak jó és akár nem vagy alig használt cuccok.Mondjuk pulcsi kevés van, de aki keres, az talál;)
12/15 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. ápr. 16. 17:20
13/15 anonim válasza:
nekem ilyenek vannak főleg :
New Yorker, Volcom, Jeans Club, C&A.... sok féle helyről veszem őket, de van turkálóból is :DD Másféle pulcsikat nagyon nem hordok :D Van belőle vagy 8-10 az biztos :D
14/15 anonim válasza:
ehhez hasonlót most vettem a C&A-ban, 2000 ft-ra volt leárazva: [link]
ilyet tavaly télen vettem: [link] természetesen az enyém női, de színben ilyen, picit karcsúsított és V-nyaka van.
és van még egy ilyen, ez jó vastag, csak télen hordom: [link] (ennyire azért nem retro, mint a képen:D)
és még egy ilyen, de ezt inkább sima felsőnek hordtam, mert túl szűk volt: [link]
15/15 A kérdező kommentje:
Ezek tök jók,mondjuk a sárgát tényleg retrósnak néztem,de elhiszem,hogy nem az. :) Köszi a válaszokat. :)
2011. ápr. 16. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!