Szolnokon ki tud megfizethető esküvői ruhaszalont?
Figyelt kérdés
Meghívtak esküvőre, de nem szeretnék ötvenezer forintot kiadni egy koktélruhára. Tud valaki egy olcsóbb üzletet?2011. ápr. 16. 12:17
1/2 anonim válasza:
A nevét pontosan most így nemtom, de a gólya parkkal szemben van 1 ott sztem nem annyira drágák, vagy a Díva szalon de oda kell a lóvé rendesen szerintem :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem! :)
Én abban a szalonban nézelődtem, ami a Pelikánban volt, de átköltözött az E-on mellé, abba a kis szűk utcába, ami a Kossuth térre vezet. Na ott egy ilyen sima ruha (semmi dísz, csak egy kis gyűrés) kerül 40 000 forintba, egy kölcsönzés (esküvői ruha)140 000 forinttól kezdődik. Nem tudom, hogy ehhez képest a Díva szalon milyen drága... :)
Köszönöm mégegyszer a válaszod! :)
2011. ápr. 17. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!