Láttatok már idén ( vagy múlt évben, mer hátha idén is lesz ott) boltban ilyen fazonú bikiniket? És ha igen, hol?
2011. ápr. 15. 08:14
1/5 anonim válasza:
szinte az összes üzlet ahol van bikini is van ilyen fajta is...mindenhol..kínai..plázákban...fehérnemü üzletekben...butikokban..mindenhol...
2/5 anonim válasza:
Én még nem tervezek fürdőruha vásárlást,de most minden női magazin májusi száma tele van fürdőruhákkal,vegyél egyet.Ami nálam van,abban a következő boltok ilyen stílusú fürdőruháiról láttam képet:
F&F,Magistral,Calzedonia,H&M
3/5 anonim válasza:
Én a H&M-ben vettem ilyen fazonút.
4/5 A kérdező kommentje:
Király..:) Utoljára múlt héten voltam a felsorolt üzletekben, C&A, H&M, kínai, amit eltudtok képzelni, mondjuk Pécsen, sehol sem láttam. :D Tudom, hogy még nincs olyan idő, de télen is jártam strandra, fedettbe, gyógyvizesbe, tönkrement a bikinim, és már nem ártana egy új.:)
Köszi a válaszokat!
2011. ápr. 15. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!