Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy kedves tanárnőm esküvőjére...

Egy kedves tanárnőm esküvőjére jó ez a ruha? Vagy nagyon nem illik fehérbe menni? 15/L

Figyelt kérdés

mellnél ráncolt fehér selyem , kb térig érő csőruha, pánt nélküli

fehér balerina (nem tudok magassarkúban járni :D)

rózsaszín/világoskék/sötétkék (?) harisnya és valami vékony kardigán ugyanolyan színben

szerintetek?tényleg nem szabadna fehérben menni? és színe harisnyával , kardigánnal sem jó? pedig nagyon szép a ruha :)

2011. ápr. 14. 17:21
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
13%
Szerintem menyj a pisrosban: Én is megyek esküvőre májusban, és az én ruhám is piros, és nagyon tetszik. Pl. veszel hozzá egy vagány cipőt ( igaz nekm magassarku lesz), piros csattal a hajadban vagy nem tudom milyen hajad elsz, de valami piros kiegészitő nyaklánc, meg fülbevaló.És azt szokták mondani, h nem szakbad szebbnek lenni a menyasszonynál... nos szerintem ez hülyeség mert tegyük fel a menyasszony egy 46 éves kövér, csúnya nő... te meg vagy pl. 15, szép, fiatal és vékony... nos ha zsákban mész el akkor is szebb leszel. Persze nem azt mondom, h a tanárnőd ronda, csak h olyan szituácioban mint amit leirtam ez elkerülhetetlen. Szal szerintem maradjon a piros :)
2011. ápr. 15. 09:20
 12/23 A kérdező kommentje:
őő hát a piros kicsit bitches szal nemkéne :D kivágott meg rövid...
2011. ápr. 19. 16:12
 13/23 anonim ***** válasza:
35%
kérj kölcsön valamelyik barátnődtől egy ruhát:). ha meg nem, akkor menj el a feketében. (,mondjukén még nem hallottam azt hogy pirosban, sőt feketében sem illik menni).
2011. ápr. 19. 16:27
 14/23 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem a ruha jó és a cipő, csak bőrszínű harisnyával vedd fel! + valami ékszer a nyakadba, kezedre! :) És kis smink! Vagy valami frizura!
2011. ápr. 19. 16:30
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Mármint a fehér ruhára gondoltam!
2011. ápr. 19. 16:33
 16/23 anonim ***** válasza:
60%
Mindenki le írta, hogy A FEHÉRBEN SEMMIKÉPP NE MENJ. Erre Te közlöd, hogy a fekete túl rövid, a piros meg k.urvás. Mit akarsz hallani? Hogy akkor menj a fehérben? Nem érted, hogy bunkó, neveletlen, primitív dolog? Gyűlölöm az ilyen embereket, de akkor menj a fehérben.
2011. ápr. 19. 17:42
 17/23 anonim ***** válasza:
78%

Kicsit kevésbé nyers megfogalmazás is elég lett volna,de az tény,hogy az előzőnek van igaza.

Egyiket se vedd fel,egyik színt sem illik,amiket a fazonokról írtál,olyasmit meg végképp nem.Vegyél egy esküvőre illő színű ruhát,vagy kérj kölcsön.

2011. ápr. 19. 17:51
 18/23 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek, szerintem az alap kérdés már rég tárgytalan... előtted elmondták párszor, hogy FEHÉRBEN bunkóság menni, fekete meg piros úgyszintén ez a kategória, főleg ha túl kvás meg rövid. Szóval vagy kölcsönkérsz vagy veszel másikat.
2011. ápr. 19. 18:17
 19/23 anonim ***** válasza:
38%

szerintem vedd fel a feketét, tegyél rá valami övet(ha megy hozzá) mondjuk sárgát, sárga karkötővel, sárga stb. kisegítővel-ez jó ha szőke vagy

ha barna, akkor lehetne pl. világoskék. de mindenképp világos színt passzínts hozzá

2011. ápr. 19. 18:26
 20/23 anonim ***** válasza:
18%

Szerintem így ahogy leírtad, színes kiegészítőkkel, színes(nem fehér)pulcsival, felveheted a fehér ruhádat is, biztos nem sértődik meg egy 15 éves lányra a menyasszony!:)

Én legalábbis biztos nem!

Szerintem vedd fel nyugodtan a fehéret.

21/L

2011. ápr. 19. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!