Divat még a bőrkabát?
Ja, vannak ilyenek is, ismerek nem egyet (sajnos, és megvan róluk a véleményem) de nem tudom, látatlanban milyen alapon ribancozol le, akár engem, akár mást egy kib@szott bőrdzseki miatt...
Azt veszem fel, ami nekem tetszik, és jól érzem magam benne, nem pedig azt, ami divat, meg másoknak tetszik.
1 percig nem hordtam mélyülepű farmert, mert gusztustalannak tartom, hiába divat, balerina cipőm sem volt soha, sem Converse, nem járok Bershkába, Zara-ba, C&A-ba, és sorolhatnám....
Mert nincs pénzetek megvenni a jót,és nem a kínai szart hordani.
:)
ma 16:22
Mer szerinted azok hol készülnek? xD
Szánalmas....
ma 14:58
Remélhetőleg a cipőd is minimum Gucci meg a táskád is Salvatore, mert ellenkező esetben elég röhejes lehetsz a Prada kabátodban meg a Deichmannos csizmádban:D
Pradás csaj!
Tudod miért Kína a világ vezető gazdasága? Mert minden sz*rt ott csináltat az USA...
FIGHT!
Nyírjátok ki egymást! Ez az! Fröccsenjen csak a vér!
ma 14:58
Az általam felsorolt üzletekre értettem (Bershka, Zara, stb), mert az én válaszom után írtál, másra meg nem nagyon volt értelmezhető. De akkor dugd fel a s*ggedbe a Prada kabátodat, ha te ettől érzed magad valakinek...
(Most jöhet a lepontozás, de lesz@rom, nem érdekel...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!