Papucsból szandál. Lehetséges? (kép)
Figyelt kérdés
Van egy csodaszép papucskám, csak mivel nem fogja annyira a lábat, így nem tudom túl gyakran felvenni.
Esetleg létezhet olyan, hogy a cipész utólag tesz rá mondjuk bokapántot?
2011. ápr. 13. 17:47
2/6 anonim válasza:
szerintem simán megoldja, csak saroknál fel kell szedni a talpat és alá beragasztani a pánt tartó fülét
3/6 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, hogy lehetséges-e, mert ha valami kicsit körülményes már nem válllják el, máshol meg közben megcsinálják.. szóval akkor meg lehet próbálni, max kinevet.. :)
2011. ápr. 13. 23:02
4/6 anonim válasza:
Hello!
Tényleg szép papucs! Szerintem inkább gyaorold benne a járást.:)
5/6 anonim válasza:
Megoldható, mister minitben állítólag simán tudnak pórolni ilyesmit.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Vaterán lőttem 4000 ft-ért, úgy hogy még senki lábán nem volt :)
Egyébként kb. 5 cm-es sarka van, szóval az nem gond, inkább csak csúszkál pánt hinyában a lábam benne. persze ki lehet bírni, de ilyen formában alkalmakra, kocsi "mellé" lehet csak felvenni..
2011. ápr. 14. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!