Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az, hogy amilyen...

Miért van az, hogy amilyen ruha darabot szeretnék azt sose találok?

Figyelt kérdés
Se kínaiban, se turkálóban, se sehol. Pedig olyan jó ötleteim lennének erre az ég világon nincs olyan ruha, amilyet elgondolok.
2011. ápr. 12. 20:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, én is így vagyok.:S Így voltam a téli cuccokkal is, egy normális pulcsit sem találtam.:( Előre félek a nyártól!:D
2011. ápr. 12. 20:44
 2/10 A kérdező kommentje:

Vagy az a baj, hogy nem "tudok" vásárolni? Hogyan lehet ezt megtanulni, hogy abból gazdálkodjak ami van?

De hát ha nem tetszik úgy semmi... áááá...

2011. ápr. 12. 20:46
 3/10 anonim ***** válasza:

1. túl válogatós vagy

2.csak felületesen nézel körül a boltba

3.sajnálod a pénzedet észért inkább semmit sem veszel

ez a 3 lehetőség

2011. ápr. 12. 20:50
 4/10 A kérdező kommentje:

Az első 2 szempontra tippelnék.

De most komolyan mit csináljak magammal?

2011. ápr. 12. 20:52
 5/10 anonim ***** válasza:
Menj el egy varrónőhöz, mond el az elképzeléseidet, egyáltalán nem biztos, hogy drágábban jössz ki, mintha megvásárolnád. Az tényleg olyan lesz, amilyet szeretnél, és biztosan a te méreted is lesz!
2011. ápr. 12. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
Pontosan milyen ruhákat szeretnél? Írd le hátha valaki látott hasonlót
2011. ápr. 12. 21:33
 7/10 A kérdező kommentje:

Hát esetleg képekben megtudom mutatni...

Egyébként a varrónős ötlet egész jó, majd meglátom mennyibe kerülne.

[link]

ennél a szoknya tetszik, bár ilyet asszem láttam is. :D

[link]

Itt az a piros felső teszik leginkább.

[link]

Itt pedig az a póló szerűség jön be.

Hát még van, de nem szeretném most az összeset beírogatni.

2011. ápr. 12. 21:47
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igényesebb és kreatívabb vagy az átlagembernél. Nem azt akarod fölzabálni, amit eléd raknak. Ez tetszik.

Ha csaj lennék és ilyen gondjaim lennének, én tudod mit csinálnék?

Beiratkoznék egy szabás-varrás tanfolyamra (régen a húgom és mutter is jártak és nagyon élvezték). Ott megtanítják az alap dolgokat, szabásminta készítés, varrás, a ruhakészítés különböző fázisai stb. Veszel egy varrógépet és utána a méteráru-boltokat bújni! Sokkal olcsóbban lennének egyedi, sajátos cuccaid, mintha csak a konfekcióban gondolkodsz. Légy a saját divatterveződ, női szabód és varrónőd! Nagyon nemes hobbi lenne és anyagilag is jól járnál. Sőt, idővel ez lehetne az életpályád is. A divattervező mindig is "menő" dolognak számított.

2011. ápr. 13. 07:36
 9/10 anonim ***** válasza:

En is igy vagyok ezzel.

Es nagyon fel tudom magam rajta bosszantani.

Tobb dolog miatt van, lassan harminc eves vagyok es mindig ez volt, szoval mar kezdek rajonni a megoldasra.

1. tul konkret elkepzeleseim vannak, nem csak azt tudom, hogy pl szeretnek felsot venni es elindulok, hanem azt is tudom, hogy milyen hosszu legyen, milyen jellegu anyag, milyen ujja legyen, milyen kivagasa, mennyire legyen szukitett, milyen mintaja legyen, legyen-e egyaltalan minta, sot, meg a szineket is elkepzelem. Igy minimalisra redukalom az eselyet annak, hogy talalok is valamit, mert kizart, hogy valahol pont legyen olyan, amilyen pont szeretnek. Mas pedig nem kell.

2. Ha van esetleg megis, akkor sem ram van szabva, mert magas vagyok es vekony, felsoben pl jo az XS, S, de az ujja altalaban rovid, nadragnal jo a 34-es, marmint a fenekemen, combomon jol all, de tuti, hogy a bokamig sem er.

3. Nem tudok elegge alkalmazkodni a divatiranyzatokhoz. Nem oltozkodom 10 evvel ezelotti divat szerint, de van sajat stilusom, amit neha nehez osszeegyeztetni az adott divatkorszakbol szarmazo kinalattal.

4. Nem mindig latom meg a lehetoseget egy-egy ruhaban, sot, altalaban annyira keresem a konkret elkepzelt ruhafelet, hogy atsiklok az osszes tobbin, ami az adott boltban van, nem birom elkepzelni, hogy egy-egy dolog jol allna, igy fel sem probalom, sot, a kezembe sem veszem, meg sem nezem kozelebbrol. Igy pedig eleg nehez rajonni arra, hogy esetleg az adott szabas csinos lenne, csak esetleg mas szinben, mas anyagbol.

2011. ápr. 13. 12:44
 10/10 A kérdező kommentje:
07:36-as nagyon köszönöm ezt az ötletet! Na ez hasznos volt. :D De tényleg. Nem is rossz ez az ötlet...
2011. ápr. 13. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!