Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az Adryfashion meg ezek a...

Az Adryfashion meg ezek a netes üzletek, ha esetleg nem jó a ruha akkor csak visszautalják a pézt? Vagy küldik is postán? Mert nincs bankszámlám amire visszautalhatnák.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 12. 20:25
 1/3 anonim ***** válasza:

szerintem a legtöbb esetben csak levásárlás lehetséges, pénzt nem utalnak vissza, ahogy azt offline üzletekben sem szokás. vagy kicserélik egy kisebb nagyobb méretűre vagy veszel valami mást náluk, esetleg ha rendelkeznek kuponnal, akkor azt adnak.

másrészt internetes vásárláshoz elengedhetetlen egy bankszámla online felülettel és internetes vásárlásokra használható bankkártyával. eleve hogy akarod kifizetni?? manapság minden 18 év felettinek van, arra jön a fizu, ösztöndíj, nyugdíj stb...

vevővédelem (automatikus pénzvisszafizetés) is csak abban az esetben illet meg, ha nem a megrendelt árut kaptad vagy ha az sérülten érkezett (az nem lehet kifogás, hogy közben meggondoltad magad). az is csak bizonyos rendszerekben, leginkább az ebay-paypal, illetve talán a vatera-abaqoos.

2011. ápr. 18. 20:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Hogy lenne már elengedhetetlen netes vásárláshoz a bankkártya?És mi az ,h hogy szeretnék fizetni?Gls futárszolgálat is létezik és fizetem a futárnak amikor hozza a holmimat.De azért köszi a választ.Szerencsére már megoldódott a gondom.
2011. ápr. 19. 16:33
 3/3 anonim ***** válasza:
Én a csabitsel.hu oldalról rendelek már régóta. Egyszer rendeltem egy fehér ruhát, ami elég átlátszó volt :((, de visszavették így is. Azért gondolom szakadtan vagy szutykosan már ők se veszik vissza. Nekem is először úgy mint neked, nem volt bankszámlám, akkor postával meg tudtuk oldani, persze a csekkes visszafizetési díjat nekem kellett állnom. Nagyon kedvesek, csak ajánlani tudom.:))
2011. aug. 24. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!