Mi a véleményetek erről a bakancsról?
egy ilyen Undercover bakancsot szeretnék venni, ez lenne nekem az első. viszont nem tudom, hogy jó márka e, meddig bírja a strapát. nekem nagyon bejön.
vélemények/tapasztalatok? :)
15/L
Én jókat hallottam róla!
De csak próbával vedd meg, ne netről rendeld.
Amúgy nekem tetszik, szép, de szerintem kicsit hosszítja a lábad ez a forma. 22/L
már felvettem egyszer egy gót barátnőm bakancsát. 1=2kg. :D bírtam :) és igen, acélbetkós.
tőlem győr messze van, de majd elmegyek valahogy, és próbával veszem meg, csakis. :)
nem igazán nyúznám, nem vagyok olyan, nálam szerintem bírná :))
Nekem Ciánkális bakancsom van, szóval a tartósságról nem tudok nyilatkozni, de az Undercover bakancsok a legszebbek.
Amúgy nem is olyan nehéz és szerintem még kényelmes is. :)
De tényleg fel kell próbálni, mászkálni benne egy kicsit, nehogy rosszat vegyél.
Én Martens párti vgyok, annak a talpában légpárnák vannak, amitől könnyebb az egész cipő. Nekem az első bakancsom 14 éves koromtól megvan, most 20 vagyok, és még mindig fel lehet venni, pedig az első 4 évben nem nagyon volt más a lábamon... Most már van egy váltásbakancs is :D
Undercovert még eddig a baráti körben senki nem vett, de a kép alapján olyan sután kicsik a fűzőlyukak, és nem olyan szép kerek az orra. Persze ez csak a külcsín.
az a baj, hogy 20sor alá nem adok, az pedig vagy Undercover-ben van, vagy Steel-ben. nekem ez tetszik a legjobban.
és ahogy elnézem nincsenek róla rossz vélemények. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!