Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a bakancsról?

Figyelt kérdés

[link]

egy ilyen Undercover bakancsot szeretnék venni, ez lenne nekem az első. viszont nem tudom, hogy jó márka e, meddig bírja a strapát. nekem nagyon bejön.

vélemények/tapasztalatok? :)

15/L

2011. ápr. 12. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:

Én jókat hallottam róla!

De csak próbával vedd meg, ne netről rendeld.

Amúgy nekem tetszik, szép, de szerintem kicsit hosszítja a lábad ez a forma. 22/L

2011. ápr. 12. 17:57
 2/6 anonim ***** válasza:
Hmm... Acél betkós mi? :) Szerintem jól néz ki. Egy barátom hord ilyet. Mondjuk elég igényes a bakancs. Szépen ki kell tisztítani, ápolni kell és nehezen jön ki a kosz belőle. Szerintem elég jól bírja strapát, de vigyázni kell rá. Azt hozzá tenném, hogy rohadt nehéz. :D Ebből adódóan nehéz benne járkálni, tehát nem egy kifejezetten könnyedd lábbeli... De hát meg lehet szokni ezt is, ha bevállalod... :D
2011. ápr. 12. 18:19
 3/6 A kérdező kommentje:

már felvettem egyszer egy gót barátnőm bakancsát. 1=2kg. :D bírtam :) és igen, acélbetkós.

tőlem győr messze van, de majd elmegyek valahogy, és próbával veszem meg, csakis. :)

nem igazán nyúznám, nem vagyok olyan, nálam szerintem bírná :))

2011. ápr. 12. 18:48
 4/6 anonim válasza:

Nekem Ciánkális bakancsom van, szóval a tartósságról nem tudok nyilatkozni, de az Undercover bakancsok a legszebbek.

Amúgy nem is olyan nehéz és szerintem még kényelmes is. :)

De tényleg fel kell próbálni, mászkálni benne egy kicsit, nehogy rosszat vegyél.

2011. ápr. 12. 20:14
 5/6 anonim ***** válasza:

Én Martens párti vgyok, annak a talpában légpárnák vannak, amitől könnyebb az egész cipő. Nekem az első bakancsom 14 éves koromtól megvan, most 20 vagyok, és még mindig fel lehet venni, pedig az első 4 évben nem nagyon volt más a lábamon... Most már van egy váltásbakancs is :D

Undercovert még eddig a baráti körben senki nem vett, de a kép alapján olyan sután kicsik a fűzőlyukak, és nem olyan szép kerek az orra. Persze ez csak a külcsín.

2011. ápr. 13. 01:05
 6/6 A kérdező kommentje:

az a baj, hogy 20sor alá nem adok, az pedig vagy Undercover-ben van, vagy Steel-ben. nekem ez tetszik a legjobban.

és ahogy elnézem nincsenek róla rossz vélemények. :)

2011. ápr. 13. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!