A Gothic csajok nyáron miket hordanak? Ugyanúgy feketébe vannak, mint a többi évszakban? Nem is napoznak?
Csak mert nyáron mindenki szereti a színes ruhákat,meg általában lebarnulnak az emberek. A goth/dark stílus követői fehérek maradnak még a strandon is? Meg bakancsot húznak 40 fokban?
Nem vagyok otthon ezekben,felvilágosítana valaki? :)
Köszönöm!
Az utolsónak mondjuk nagyon is igaza van.
Az más kérdés, hogy neten keresztül elég nehéz kitalálni ki-melyik kategóriába tartozik...
"Mondjuk az is elmond rólad valamit, hogy idejössz egy olyan kérdéshez kötekedni, amihez nem is tudsz érdemben hozzászólni, majd 5 válaszadó közül kiszúrod az egyetlent, aki bakancsot visel nyáron, és ezért szapulni kezded. "
Nos, ez a hozzászólás szerinted választ ad a kérdezőnek? Én úgy látom, hogy semmivel sem nyújtottál érdemben többet a kérdezőnek, mint én. Inkább mérlegelj, mielőtt leírod a legelső butaságot, ami eszedbe jut. Ráadásul a szövegértéseddel is súlyos problémák lehetnek, mivel nem azért szapultam, mert bakancsot hord nyáron, hanem azért, mert valótlant állított, ráadásul rendkívül bunkó hangnemben. "Ja, nem szeretjük a napot, mert az kint van, és sajnos ti is ott vagytok. Szóval nekünk nem a Nappal van bajunk...
És ha értenél az anyagokhoz, tudnád, hogy lehet akár 40 fok is, bakancsban akkor sincs meleged, mivel bőrből van, és szellőzik. Ráadásul vannak rajta "szellőzők" is.
Én egész évben bakancsot hordok, mert kényelmes, és sípcsontot tör..."<- Én nem húztam le a darkosokat azért, mert egy közülük így nyilvánult meg, úgy látszik megint csak megdőlt az elméleted.
"Nem mondom, nem épp a legelegánsabban válaszolt a bakancsos illető sem, de ő nem kötött bele senkibe. "
Nem? Konkrétan mindenkit lehúzott, aki nem az ő szubkultúrájába tartozik.
"Azzal meg igazán nem lehet problémád, hogy mi a véleménye az átlagemberekről, hiszen ahogy nézem, neked is megvan a nem épp pozitív véleményed a szubkultúrákról."
Hol olvastál tőlem olyat, hogy lehúztam volna bármelyik szubkultúrát?:)))
"Viszont mivel a kérdés nem ez volt, és ráadásul egy bizonyos szubkultúra tagjainak szólt, ezért légy szíves fejezd be a kötekedést, mert itt senki sem kíváncsi rá."
Ne keverd a szubkultúrát az öltözködési stílussal. Azért, mert valaki rocker, goth, stb, nem feltétlen kell úgy öltöznie, mint a többi ezernek. Látom, nem látsz tovább az orrodnál, meggondolatlanul ontod magadból az ostobaságokat.
"A dolog lényege pont az, hogy nem fogadjuk be a sz*r dolgokat, csak sajnos ez már kezd eltünedezni. Nem kell nyitottnak lenni az értéktelen dolgok felé, mint pl. a rapp, a teknó, és társai.
De csak hogy lásd, a rockon kívül más KULTURÁLT és CIVILIZÁLT dolgokra is vevő vagyok, elárulom, hogy hallgatok komolyzenét."
Rockon belül is annyi borzasztóan igénytelen zenekar van, hogy elképesztő.
"Nos, ez a hozzászólás szerinted választ ad a kérdezőnek? Én úgy látom, hogy semmivel sem nyújtottál érdemben többet a kérdezőnek, mint én. Inkább mérlegelj, mielőtt leírod a legelső butaságot, ami eszedbe jut."
Én már válaszoltam a kérdezőnek fentebb. Nézz körül, mielőtt kötözködsz.
Egyébként felvilágosítanálak róla, hogy a szubkultúra nem egy öltözködési stílus, hanem a szubkultúra része az is, hogy a nagy része egy bizonyos stílusban öltözködik. A kettő viszont nem különíthető el egymástól: attól, hogy valaki gothnak öltözik, nem lesz goth, viszont ha egy goth éppen hupikék cuccokat húz magára fekete helyett, akkor is goth marad.
Többek között ezzel is remekül kifejezted a véleményedet a szubkultúrákról. Viszont azt továbbra sem értem, hogy ha csak kötekedni tudsz, mit keresel itt.
"Rockon belül is annyi borzasztóan igénytelen zenekar van, hogy elképesztő."
Mondjál már párat. Mert ha a tokió hotelt, hannah montánát, meg a többi ilyen műzenét annak tartod, elég. Na meg az industrial is ilyen remekmű...
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:00
Nem kötekedtem. Tényleg nem ártana belemélyedned a nyelvtanba, hogy megtanuld bizonyos kifejezések jelentését. Ráadásul, mivel nincsen kiírva a neved a hozzászólásaid elé, nehéz lenne megállapítani mit írtál te, s mit más. Úgy látszik az agyadnak ez már túl sok információ egyszerre és képtelen feldolgozni hirtelenjében. Én pedig leírtam, hogy a szubkultúra és az öltözködési stílus nem egy és ugyanaz, nem tudom minek próbálsz tovább okoskodni. Ezzel senkinek sem bizonyítasz.:))
"Többek között ezzel is remekül kifejezted a véleményedet a szubkultúrákról. Viszont azt továbbra sem értem, hogy ha csak kötekedni tudsz, mit keresel itt."
Ejha! Ha te ezt szűrted le abból, amit írtam, igazán fejletlen idegrendszerrel rendelkezhetsz.
"Mondjál már párat. Mert ha a tokió hotelt, hannah montánát, meg a többi ilyen műzenét annak tartod, elég. Na meg az industrial is ilyen remekmű..."
Hadd ne keljen már regényt írnom, elég szomorú ha csak a műfaja miatt tartasz valamit igényesnek, és nem a zenei összetettsége, kidolgozottsága, mélysége alapján döntesz.
Kapásból szinte az összes magyar bandát felsorolhatnám.
Tudod a zenének nem csak a technika a lényege, hanem a mondanivalója is. És az, hogy szegény nigger fiú megjárta a gettót, majd összelopott annyi cuccot, hogy elreppelhette az életét egy videókamerába, értéktelen, pont úgy, ahogy a tuc tuc is az.
És ha valamit az összetettsége, és kiválósága miatt akarok hallgatni, akkor a komolyzenét választom, mint már fentebb írtam.
Jó lenne, ha felfognátok, hogy nem az én látóköröm szűk, én csupán nem vagyok vevő a sok értéktelen moslékra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!