Fiúk-lányok, szerintetek gáz, ha a magassarkú szandálomhoz, harisnyát veszek fel?
Figyelt kérdés
Illetve gáz olyan cipőhöz harisnyát venni, amiből kilátszik a lábujjam?2011. ápr. 11. 13:29
12/26 anonim válasza:
ha nem látszik a varrás akkor egyáltalán nem gáz.
13/26 anonim válasza:
bokafixes nylonharisnya nem gáz.
14/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. A párom igénytelennek tartja, ezért végeztem egy kis közvélemény kutatást (elég vegyesek a Ti hozzászólásaitok is). Én nagyon szeretem a szandálokat, de meg fagy még benne reggel a lábam, ezért veszek hozzá harisnyanadrágot, vagy térdfixet. Sajnos varrás nélkülivel még nem találkoztam, de majd utánanézek. Köszi mindenkinek.
2011. ápr. 11. 16:30
15/26 anonim válasza:
Varrás nélkülivel nem gáz, vagy ha szimplán megigazítod úgy, hogy ne látszódjon. Ha kilátszik, az valami borzalom.
16/26 anonim válasza:
színtől függ. ha hasonló árnyalatú/színű mindkettő,akkor nem.
18/26 anonim válasza:
Tud kifejezetten szexi lenni:
Mondjuk én vörös, vagy fekete szandállal készítettem volna a képeket, de így is jól néz ki.
19/26 anonim válasza:
20/26 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz.Most vettem egy cipőt ami harisnya nélkül feltörné a lábam.Ugyanugy megnéznek a pasik mint harisnya nélkül:D,még nőktől sem kaptam rosszalló megjegyzést.
Amugyis mindenki foglalkozzon magával.Nekem ez a cipő csak harisnyával kényelmes és jól is érzem magam benne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!