Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek errol a...

Mi a véleményetek errol a bluzrol?

Figyelt kérdés

Tegnap lattam az uzletben, és nem tudom, megvegyem-e.. tetszik nagyon, de... nem tul idétlen a szine? Nem ugy néz ki ezekkel a viragmintakkal, mintha " magamra kaptam volna a teritot"?

A link:

[link]

2011. ápr. 10. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon tetszik. Egyszínű alsóval nagyon jó és nem túl sok. Csak letisztultan viseld, más mintás ne nagyon legyen rajtad :)
2011. ápr. 10. 19:50
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szép *.*
2011. ápr. 10. 19:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszik.
2011. ápr. 10. 19:54
 4/7 anonim válasza:
100%
Szerintem csinos és aranyos. Én megvenném. Nagyon szép.
2011. ápr. 10. 19:58
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem egyáltalán nem jön be, bocsi :(
2011. ápr. 10. 20:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Az anyaga tetszik, a fazon is, de így együtt olyan furcsa. Szóval nem mondom, hogy nem tetszik,de azt se, hogy hű, ezt imádom.
2011. ápr. 10. 20:36
 7/7 A kérdező kommentje:
:)Koszi a valaszokat! Hat, valahogy én is ugy vagyok mint az utolso :) Egy kétéves kislanyra siman raadnék egy ilyet, de hogy rajtam hogy mutatna... Tetszik nagyon, egy fehér farmerral tokéletes lenne, de ... nem tudom...
2011. ápr. 10. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!