Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel Retro partyra?...

Mit vegyek fel Retro partyra? Ez jó lesz? (ötlet lent)

Figyelt kérdés

Arra gondoltam, hogy felveszek egy felsőt, aminek az alapja piros és kicsi fehér pöttyök vannak rajta. Ez szerintem okés, de mi legyen az alsó résszel? Farmer? Szoknya? Milyen cipő kellene? Segítsetek ha tudtok, köszönöm.

16/L

2011. ápr. 10. 11:58
 1/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyesmi ruhát tudok elképzelni,akkor ez volt a divat.(Ha nincs pénzed venni vagy varratni,érdemes szétnézni turikban)

Ha nadrággal akarod,akkor el tudok képzelni egy trapéz szárú nadrágot ilyesmi cipőkkel: [link] (jobb oldalt szélen is vannak)

2011. ápr. 10. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Nadrágok például:

[link]

[link]

[link]

(Fehérben persze)

De szerintem a ruha nézne ki a legjobban:)

2011. ápr. 10. 13:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Na még olyat találtam ki,hogy felveheted azt a felsőt világos trapéznadrággal,ahhoz egy telitalpú lehetőleg piros vagy fehér szandált és még piros-fehér pöttyös hajpánt vagy hajkendőt.

(Előző kettő voltam)

2011. ápr. 10. 14:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindhárom választ! ;)
2011. ápr. 10. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!