Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Most húsvét körül a Takko-ban...

Most húsvét körül a Takko-ban lesz leárazás? És mi a véleményetek a Takko-s farmernadrágokról?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 21:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én most vettem ott egy zsír farmert, le volt árazva 3000 Ft-ra, egész jókat lehet kapni, de ami igazán "divatos" azok mindig drágábbak.
2011. ápr. 9. 21:16
 2/8 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nem tetszenek az ottani farmerek. Rettentően ódivatúak, és még drágák is. Azok olcsók, amik megmaradnak, de azok meg mindig túl nagyok.
2011. ápr. 9. 21:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ódivatúak? :) Már amelyik...

Most vannak famerek, amik jól néznek ki 5900-nél kezdődnek, de amik már régebbi vagy sima típusok azok 3-4000 körül vannak.

Én kétnapja vettem egy drágábbat, azok baromi jól néznek ki, csőfamerek is vannak közöttük, szaggatottak, koptatottak, sötét, világos, bármi...

2011. ápr. 9. 22:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Tudom milyenek a farmerek,mert szeretnék venni..Csak azt nem tudom,hogy lesz-e leárazás mostanság?
2011. ápr. 9. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem te kérdezted, hogy mi a véleményünk az ottani farmerokról? Én csak válaszoltam. Sajnálom, hogy nem tetszik.
2011. ápr. 10. 14:19
 6/8 anonim ***** válasza:
Tényleg te kérdezted mi a vélemény :) Mindenki leírta. A leárazás részre nem tudok mit mondani, nem reklámozzák előre hogy Húsvétkor mi lesz, legalábbis nem ennyire előre.
2011. ápr. 10. 15:28
 7/8 A kérdező kommentje:
Félreértettetek.:) Ami az előzó hozzászólásom volt,azt nem rosszindulatból írtam.:D Csak a másik kérdésre nem válaszolt senki és feltettem még egyszer.:D Köszönöm a válaszokat,mindnekit felpontozok.:)
2011. ápr. 10. 17:17
 8/8 A kérdező kommentje:

jajj de hülye vagyok,jól elnéztem a dolgokat.:))

ne haragudjatok

2011. ápr. 10. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!