Bevállaljam a magassarkút?
Figyelt kérdés
Este discoba megyek, és eddig buliba soha nem vettem fel még magassarkút, de már nagyon szeretnék. Eddig egy télen volt hogy magassarkú csizmát hordtam, plusz ünnepségeken cipőt.
Ilyesmi, amit felvennék, talán egy kicsit magasabb sarka van. Szerintetek bevállaljam? Tapasztalatok? Egyáltalán szerintetek egy ilyesmi cipő jó discoba?
16/L
2011. ápr. 9. 15:17
1/2 anonim válasza:
szerintem elég öregasszonyos ez a cipő :) legalábbis szerintem...
de nem tudom mi olyan nagy szám abban, hogy magassarkút veszel fel. a discoban 12-15 centis tűsarkúban fogod látni a lányok többségét. szóval... :)
én ilyeneket szoktam felvenni bulizni:
de szerintem az lenne a ciki, ha nem magassarkúba mennél bulizni :) mármint érted, azért discoba nem tornacipőbe szoktam pl. menni :))) azt inkább suliba :)
2/2 anonim válasza:
Ez inkább elegáns, mint discoba való, de attól is függ, hogy mivel vennéd fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!