A Kínai diszkontban vennétek nyári szandált és papucsot 3500 forintért vagy a Deichmann-ban 6000 forintért?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 9. 08:46
11/12 anonim válasza:
Deichmann, mert csak ott kapok 42-es méretben. Eddig nem csalódtam, de érdekesnek találom, hogy másoknak szétesik pikk-pakk az ott vett cipőjük. Mit csináltok velük, de komolyan? :D Nekem évekig jók (többet is vettem már ott a fent említett ok miatt), max megkopnak, de semmi extra.
12/12 anonim válasza:
nemtom ti mit csináltok a cipőitekkel, de nekem van egy deichmannos csukám, ballagásomra kaptam, és még a diplomaosztó után is hordtam :D
a másik dolog: converse cipőm (full bőr) megvan már 3 éve, minden nap hordom, és még mindig semmi baja. 15e ft volt, de iszonyatosan megérte.
én azt mondom, h a cipőjén ne spóroljon az ember, akármilyen csóró is, mert nagy bajokat okozhat, ha nem megfelelőt hordasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!