Mennyire kényelmes a telitalpú magassarkú? Kényelmesebb, mint a "rendes"?
Figyelt kérdés
Sztem kényelmesebb lehet, mint egy "rendes" magassarkú, és most nagyon megtetszettek ezek a cipők. A Stradivariusban már ki is néztem egy feketét, de kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra!! Ja és sztetek jól néz ki?
2011. ápr. 8. 19:55
1/5 anonim válasza:
Csini :) Nekem kettő is van és nagyn kényelmesek, szerintem kényelmesebbek mint a simák, hiszen ha belegonoldsz, a simánál nincs kitámasztva az egész talpad, ezért a sarokra és lábujakkra nehezedik a súly, de ezeknél az egybesarkúaknál eloszlik, ezért kevésbé egészségtelen a lábaknak!
2/5 anonim válasza:
csinos, de elég magas a saka. a telitalpúak általában nagyon kényelmesek, de azok nem ilyen magasak. nekem 2x volt ilyen a lábamon. a magasságával nem volt ugyan gond, de elől nagyon vágta a lábujjam a kivágása.
3/5 anonim válasza:
Alapból a telitalpúak kényelmesebbek, mint a sima magassarkú cipők. Viszont az elől kivágott fazonú cipők nem olyan kényelmesek, mindenképpen vegyél bele zselés magassarkú talpbetétet, így annyira nem csúszik benne előre a lábad ;) Egyébként jó ez a cipő, én is néztem már.
4/5 anonim válasza:
Nekem van telitalpú magassarkúm, nagyon szeretem, igen kényelmesebb, mint a sima, és könnyebb is járni benne, ha esetleg még "kezdő" vagy magassarkú téren. ;D
5/5 anonim válasza:
amit linkeltél nem nagyon tetszik, de amúgy nagyon szépek ezek a telitalpúak. Én már tavaly akartam venni, de sehol nem találtam ami jó lett volna, de idén szerintem beszerzek egyet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!