Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek mehetek így...

Szerintetek mehetek így tesiórára?

Figyelt kérdés

Ma vettem egy fekete cicanacit, ahogy azt manapság hívják. Fekete, vastagabb, egyáltalán nem átlátszó, passzol az egész lábamra. Ha abban megyek, és felveszek egy pólót fölé, az gáz?

Mondjuk szerintem nem, de ki tudja, hogy mások ezt hogy gondolják.

2011. ápr. 7. 19:40
 1/9 anonim ***** válasza:
ez így korrekt.most a cicanadrág az tér elá ér épp egy picivel igaz?
2011. ápr. 7. 19:44
 2/9 A kérdező kommentje:
Ha jól veszem ki a mondatodból:D, akkor azt szeretnéd kérdezni, hogy a nadrág a térdem alá ér-e? Igen, a bokámig ér. De nem is ez a lényeg, csak én például nem szoktam hordani ilyet és az utcán enyhén tartom gáznak, ha valaki cicanadrághoz csak egy pólót vesz föl. Ezért is kérdeztem meg, hogy tesire ez gáz-e vagy sem.
2011. ápr. 7. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nálunk szinte mindenki azt hord vagy sortot. Sportoláshoz ideális :)
2011. ápr. 7. 19:57
 4/9 anonim ***** válasza:
mehetsz, nálunk kötelező cicanadrágban lenni...
2011. ápr. 7. 19:57
 5/9 anonim ***** válasza:
na igen, tényleg érdekes lett, de látom sikerült kibogoznod:)egyébként amiket elmondtál az teljesen rendben van.és csak hogy legyen viszonyítási alapod, nálunk a lányok tesin póló+feszülős rövidnadrág, ami pontosan a fenekükig ér, gyakran még rövidebb, hát kb vagy egy fokkal hosszabb mint egy franciabugyi.úgyhogy erről ennyit:)15/F
2011. ápr. 7. 19:58
 6/9 anonim ***** válasza:
de csak ha a póló ilyen bőszabású, vagyis ez a kimondott tesipóló, ami eltakarja a feneked egy részét.
2011. ápr. 7. 19:58
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem értem. Elmehetsz a suliba a cica nadrágba, de ha nem akarod levenni tesiórára az már gáz. Tesi órán vegyél fel olyan öltözéket ami sportoláshoz van.

Vagy csak tesi órára akarod hordani? Az már úgy inkább, de szerintem túl szűk.

2011. ápr. 8. 08:47
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem nem, utcára soha nem veszek fel úgy cicanadrágot, hogy fölé csak egy felsőt veszek, szóval hogy kint van a fenekem.

Csak tesiórára gondoltam, és nem lenge pólóban, hanem felsőben, passzosban, ami persze nem takarja a fenekemet.

15F - azért az elég durva, hogy a lányok nálatok hogy öltözködnek:S ezek a fiatalok...

2011. ápr. 8. 09:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha sportosabb fazonú tökéletes választás.
2011. ápr. 8. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!