Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A rockerek miért hordanak...

A rockerek miért hordanak láncot az oldalukon?

Figyelt kérdés
Nem bírálni akarom őket, sőt nekem tetszik rajtuk (én nem hordok) csak kíváncsi vagyok hogy ennek van valami jelentése? és annak hogy épp melyik oldalukon van? úgy tudom hogy pl.: a sörösdobozok nyitófülének a darabszáma a táskájukon azt jelképezi hogy mennyi dobozos sört ivott az illető.Mielőtt bárki félre értene (nem akarom se őket se másokat másolni) egyszerűen csak kíváncsi vagyok. :)
2011. ápr. 7. 19:15
 1/6 Evilkiller ***** válasza:
100%

Asszem meg is válaszoltad a saját kérdésed!

"sőt nekem tetszik rajtuk"

Nem tudok róla, hogy bármi jelentése lenne, én is csak azért hordom, mert jól néz ki!

Persze ebből adódóan nem viselem mindig, mert van ahova nem illik oda!

2012. júl. 1. 00:16
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszike :))
2012. júl. 16. 13:30
 3/6 anonim válasza:
78%

Én az oldalláncom saját kezűleg csináltam sörös doboz nyitófülből. ^^

Tudtommal nincs jelentése se a nyitófülnek se az oldalláncnak. Egyszerűen tetszik az embernek,ennyiről van szó. :)

2012. dec. 12. 10:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: nagyon vagány és kreatív :))
2013. febr. 3. 17:04
 5/6 Sarathie válasza:
A rockerek összetartozását jelenti.
2015. szept. 22. 21:47
 6/6 Farcas válasza:
100%

Azt szimolizálja, hogy senkihez, semmihez nem vagy kötve, csak önmagadhoz. Illetve hasznos ha a pénztárcádhoz kötöd . Nehezeben veszíted el vagy lopják el . 😁

De lehet személyes jelentése is . Én a csuklómon hordok egy láncot . Azt szimbolizálja, hogy a büntetésemet töltöm a Földön .

2019. nov. 23. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!