Lefújtam fekete szórós festékkel egy régebbi cipőmet és most még nagyon fényes, elmúlik a fénylése, ugy értemm mattabb lesz kicsit?
Figyelt kérdés
Sajnos nem volt pénzem új cipőre, de ez már nagyon kopott volt, igy gondoltam kipróbálom, már ugysem használtam, mit veszíthetek.Mübőr magas sarkú cipő. Vajon keményíti annyira hogy már nem is tudom használni, vagy szerencsém lesz és hordható lesz? Esetleg csinált már hasonlot valaki?2011. ápr. 7. 09:39
1/2 anonim válasza:
Inkább színfelújítós cipőkrémmel trutyiztad volna át. Az akrilfesték majd elkezd repedezni és irtó hülyén fog kinézni.
2/2 A kérdező kommentje:
Hát olyat még nem láttam, de már mindegy végülis amig tudom hordom, aztán ha elkezd lekopni akkor kidobom.
2011. ápr. 8. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!