Bal vagy jobb kézen hordjuk az órát?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 3. 22:32
2/20 anonim válasza:
bal, de a nagyongazdagok mindaketton hordanak :D
3/20 anonim válasza:
Amelyiken szeretnéd, én speciel a jobb kezemen.
4/20 anonim válasza:
szerintem mind1 én balkezes vagyok de karkötőt láncot jobb kézen hordok órát is azon hordanám
5/20 anonim válasza:
Én a bal, csak mert a jobbal nyúlok mindenért, ezért azon nem lenne kényelmes, de nincs erre szabály. Volt, de elkopott, ha ultraelit társaságba jársz akkor hordd a bal kezeden, egyébként mindegy.
6/20 anonim válasza:
Az emberek nagy része bal kézen hordja, mert ugye az emberek többsége jobb kezes, hogy ne zavarjon írás közben. Mondjuk spec én balkezes vagyok, és balon hordom:D egyik ismerősöm meg jobbkezes, és jobb kézen hordja, de nem ez az átlagos:D
7/20 anonim válasza:
Az alárendelt kéz csuklóján, mert ha a domináns oladon hordod az órát, éppen tartasz egy pohár vizet és valaki megkérdezi, hogy hány óra, akkor könnyen a cipődre öntöd a vizet. Ez a klasszikus magyarázat. Furcsa, hogy senki sem ismeri.
9/20 anonim válasza:
Sztem minden gyereknek azt tanítják hogy a bal kezén hordja.
Kivéve ha bal kezes az illető, akkor viszont pont fordítva, ők a jobb kezükön hordják.
Bár sztem nincs szabály rá, de igy a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!