Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Akinek nagy melle van az hol...

Akinek nagy melle van az hol tud nem túl drága melltartót venni?

Figyelt kérdés
Nekem 100-105 B-s és nálunk sehol nem árulnak 85-nél nagyobbat.Nem kapok magamra csak 5-6000 ft-ért tudnék venni márkásat.
2009. febr. 27. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én is 105-110 C/D -s hordok fazontól és anyagtól függöen..Nagyon nehéz, járom a kinai üzleteket, többnyire sikertelenül. Mégha van is ilyen feltüntetett méret akkor sem az a méret :(De a minap találtam. És meglepő, mert 46 C volt bele irva :Đ ( 800 Ft volt)

Szóval nincs ötletem.

2009. febr. 27. 15:50
 2/2 anonim ***** válasza:

Esetleg turkaloban. Van, hogy lehet talalni ujat is, de sokszor kell ahhoz turkalni. Mondjuk en mar vettem hasznaltan is, de az tenyleg alig hasznalt volt.

Nem lehet venni olcson jot, hiszen a nagy mellek miatt tenyleg jo minosegu kell, en megveszem, es vigyazok rajuk, mert nekem az a lenyeg, hogy tartsa a melleimet, hiszen orult sulyuk van. Hiaba szep egy nagyobb melltarto, es olcso is, ha nem tart, ugyanugy faj a hatam.

A Triumphot szoktam, iszonyu az ara, de muszaj.

2009. febr. 27. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!