Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mégis milyen cipő nem tucatcipő?

Mégis milyen cipő nem tucatcipő?

Figyelt kérdés

Ugye a Converse, DC, Converse-utánzatok már olyan tömegcuccok, mindenkinek olyanja van, akkor mégis mi a jó cipő? MErt most van két ilyen converse-utánzatom, de már nincs nagyon kedvem hordani őket, mert olyan silányak meg olyan túl egyszerűnek érzem magam benne. milyen cipőt vegyek akkor? adidas, nike, puma stb. cipőket ne linkeljetek mert azok nem tetszenek.

van egy sima ESPRIT lapostalpú cipőm, meg egy hasonló Graceland-es (DEichmann), de nem tudom, esetleg Tisza-cipő?

és nyárra a saru milyen? mert van kettő, de az most ugye nem kezd nagyon eltucatosodni..? szeretek egyedien öltözködni ezért nem szeretem, ha mindenkinek ugyanolyanja van, vagy hogyha leutánoznak..

annyira imádom a hajamban ha művirág van, még a nagy "elvirágosodási korszak" előtt hordtam, erre bejött a divatba most mindenkin látok.. persze így is úgy is hordani fogom, mer timádom őket...

na de most elsősorban a cipőkre kooncentráljunk akérdés szempontjából.

2011. ápr. 3. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

én már 2 éve ilyet hordok, nagyon tetszenek, de most egyre több ember kezdett el hordani ilyeneket is :(

esetleg vehetsz egy sima balerinát és valahogy egyedivé teheted (mintával, kitűzővel)

[link]

ezek is aranyosak szerintem és nem sok mindenkinek van ilyen, de persze csak te tudhatod mi tetszik (:

Hát elég sok mindenkinek van saruja is :S De mondjuk nekem tetszik azért. Sajnos magyarországon nem olyan könnyű egyedinek lenni, mert mindenki ugyan ott vásárol, az egyedi cuccokat áruló butikok meg horroráron árulják a holmijaikat. De ha megengedheted magadnak azért szerintem nézz szét 1-2ben, a belvárosban több is van (:

2011. ápr. 3. 18:52
 2/3 A kérdező kommentje:
igen igen ez a baj hogy itt nem lehet úgy öltözködni mint pl. párizs, london, stockholm, malmö, meg ezek, mert mindenki egy helyen bevásárol azt cső. legyünk egyediek..
2011. ápr. 3. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:
én is tök ki vagyok akadva, hogy punk vagyok, de elkezd már mindenki hosszú szárú martens bakancsot hordani.(mert hogy ugye "divat" lett) utálom máá :@
2011. ápr. 4. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!