Megvennéd ezt a Louis Vuitton táskát?
Tudom hogy nem eredeti, de 5ezer, és ennyiért én még ázsia centerbe sem láttam. Szerintetek megéri megvenni? [link]
Mit gondoltok? (nem érdekelnek azok a hozzászólások hogy gáz hamisítottal járkálni stb.) :]
Nekem mindegy, hogy minek a hamisítványa, én nem fizetnék ki ennyit egy műbőr táskáért.
Amúgy tényleg nem is szép. :S
Figyelj, ez irtó ciki, messziről lerí majd rólad, hogy hamisítvány, ez inkább kínos lesz, mint szép. Annyi szép táskát lehet ennyiért kapni akár plázákban is, lehet, hogy nincs rajta az LV logó, de legalább nem olcsó utánzat.
Gondolj bele, Ázsia Centerben vásárolsz, és LV cuccod van? Hihető...
Ajánlom, nézz szét divatblogokon, milyen ruhákat hordanak azok, akiknek (valódi) LV kiegészítőik vannak. Nem az átlagember kategóriája, kínais cuccokkal pedig nagyon-nagyon kínos..
Nem tetszik - eltekintve attol h en cikinek tartom ha vki kamubovli taskaval maszkal a varosban, foleg igenytelenul feloltoze majd megszakakadok h ne rohogjem el magam kozteruleten...
De mondom eltekintve ettol en ezt eredetibe se vennem meg, nem tetszik.
Viszont ha neked tetszik, es ahigy irtad sztem nem erdekel hogy kamubovli akkor nyugodtan vedd meg, gondolom nem nekem akarsz tetszeni. Viszont ha erdekel h mit gondolnak az emberek akkor inkabb nanyagold mert pl. Nekem a fel ismerettsegi korom az ilyeneken rohog...
Am sztem is inkabb nezz be egy Mangoba, ilyenek es nagyon szep tatyot kapsz ami nem esik szet 1 honap alatt es a varras sincs kifoszolva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!