Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megvennéd ezt a Louis Vuitton...

Megvennéd ezt a Louis Vuitton táskát?

Figyelt kérdés

Tudom hogy nem eredeti, de 5ezer, és ennyiért én még ázsia centerbe sem láttam. Szerintetek megéri megvenni? [link]

Mit gondoltok? (nem érdekelnek azok a hozzászólások hogy gáz hamisítottal járkálni stb.) :]

2011. ápr. 2. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem nem tetszik ez a forma.
2011. ápr. 2. 21:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi,de nekem nem tetszik,én nem venném meg,de ha neked tetszik semmi akadálya. :) Nem annyira drága,és szerintem az utcán ha mész észre se veszik,hogy nem igazi.
2011. ápr. 2. 21:23
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem sem tetszik
2011. ápr. 2. 21:30
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem mindegy, hogy minek a hamisítványa, én nem fizetnék ki ennyit egy műbőr táskáért.

Amúgy tényleg nem is szép. :S

2011. ápr. 2. 21:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, ez irtó ciki, messziről lerí majd rólad, hogy hamisítvány, ez inkább kínos lesz, mint szép. Annyi szép táskát lehet ennyiért kapni akár plázákban is, lehet, hogy nincs rajta az LV logó, de legalább nem olcsó utánzat.

Gondolj bele, Ázsia Centerben vásárolsz, és LV cuccod van? Hihető...

Ajánlom, nézz szét divatblogokon, milyen ruhákat hordanak azok, akiknek (valódi) LV kiegészítőik vannak. Nem az átlagember kategóriája, kínais cuccokkal pedig nagyon-nagyon kínos..

2011. ápr. 2. 21:35
 6/10 anonim válasza:
Hát, ez a fazon nem jön be, de ha neked megéri, miért ne? Te tudod mennyire szeretnéd/mennyire fogod használni stb. Szóval hajrá!
2011. ápr. 2. 21:36
 7/10 anonim ***** válasza:
ha tetszik meg minden akkor vedd meg nekem speciel nem jön be, van más táska ami tetszik 5 ezerért, de ha tetszik vedd meg de ne azért mert Louis Vuitton ( ,,'') hanem mert tetszik!
2011. ápr. 2. 21:38
 8/10 anonim ***** válasza:
és hova van írva h Louis Vuitton? :O amúgy én biztos nem venném meg....ennyiért sokkal szebb táskákat lehet venni! Nézz szét! ;)
2011. ápr. 2. 21:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Nem tetszik - eltekintve attol h en cikinek tartom ha vki kamubovli taskaval maszkal a varosban, foleg igenytelenul feloltoze majd megszakakadok h ne rohogjem el magam kozteruleten...

De mondom eltekintve ettol en ezt eredetibe se vennem meg, nem tetszik.

Viszont ha neked tetszik, es ahigy irtad sztem nem erdekel hogy kamubovli akkor nyugodtan vedd meg, gondolom nem nekem akarsz tetszeni. Viszont ha erdekel h mit gondolnak az emberek akkor inkabb nanyagold mert pl. Nekem a fel ismerettsegi korom az ilyeneken rohog...

Am sztem is inkabb nezz be egy Mangoba, ilyenek es nagyon szep tatyot kapsz ami nem esik szet 1 honap alatt es a varras sincs kifoszolva...

2011. ápr. 2. 22:21
 10/10 A kérdező kommentje:
végűlis nem vettem meg, megérné de hát kiockás..=/ köszi a válaszokat
2011. ápr. 3. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!