Vettem az Orsay-ban egy szürke apró tyúklábmintás, kantáros, oldalt három gombos comközépig érő ceruzaszoknyát. Hordhatom?
Figyelt kérdés
Szóval, kövér vagyok, azért kérdezem. :D a lábaim elég rövidek, a combom vastag, a bokám annyira nem, viszont a hasam elég nagy, kidudorodik benne, főleg, ha leülök. 75 kg vagyok, és kb 165 centi, 15 éves. Amúgy nyáron tervezek tovább fogyni, tavaly nyáron is fogytam 10 kilót. Nagyon gáz ilyen alkattal felvenni? Ha belenézek a tükörbe, tetszik, de más ember más szögből nézi és úgy hülyén néz ki....2011. ápr. 2. 11:57
1/2 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam még, most jutott eszembe, hogy hordhatnám valami nagy kivágású felsővel, hogy elterelje a figyelmet, vagy az úgy már sok lenne? Elég nagy melleim vannak, 80C.
2011. ápr. 2. 11:59
2/2 anonim válasza:
ne törődj azzal amit mások mondanak, ha jól érzed magad benne akkor hordd. jah és sikeres fogyókúrát, hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!