Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Pussy Deluxe, Emiy Strange?

Pussy Deluxe, Emiy Strange?

Figyelt kérdés
Nem tudtok boltot kaposváron ahol táska, vagy BÁRMI kapható tőlük? De azt hiszem az emily strange is cicás, van valami bolt ott ahol ruhát, bármit vehetnék? Rgy kedves barátnőmnek keresek ajándékot, de neten megrendelni egy ruhát próba nélkül gázosabb (1 a méretünk :D). Bár nem feltétlenül azt vennék, a meglátnék pl egy jó táskát, de személyesen mégis biztosabb ha látom mit veszek :)
2011. ápr. 2. 00:19
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezek valami márkák lennének?
2011. ápr. 2. 09:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Ezt az emily féle motívumokat egy időben minden divatáruban lehetett kapni. Miskolci vagyok, és mikor a bevásárló utcán végig sétáltam minden üzletből ezek a táskák, pénztárcák néztek rám vissza. Nem kínai boltok, bár lehet a termékük kínai volt.

Ha táskát keresel próbálj minél több táskaboltot, bőrdíszművest felkeresni. A ruhák, legalábbis a pussy deluxe ruhái egy két webshopon kívül nem nagyon jelentek meg Magyarországon, mert nagyon drágák.

2011. ápr. 2. 09:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Emily the stranget kaphatsz akármelyik piacon szerintem, eredetit talán az országban sehol. :( Én kaptam egy pénztárcát, csak sajnos szétfoszlott T_T Pussy Deluxot se láttam még nagyon a parfümöt leszámítva, de webshopon talán. És tényleg drága. :/ Esetleg az ilyen Hello Kittys Playboyos boltokban? Sajnos nem vagyok ismerős a környéken, bocsi.
2011. ápr. 2. 10:46
 4/5 A kérdező kommentje:

igen, márkák :)

itt sajnos nincs a boltokban :( de parfüm, testápoló, mappa n pl a müllerben (pussy deluxe)

közben informálódtam, eredeti emily-t lehet pl alterego shopból is rendelni, és Veszprémben a Stég-ben is, de arra nem vagyok ismerős és messze is van, rendelni meg félek :S Ismimnek van több pólója, öve is ami eredeti, ezt a kettőt tudom hogy szerzett már be. Itt még utánzatokat sem láttam, de a legtöbb shark ilyen oldalakonmár a képről látszik hogy gagyi, ha csak nem eredetit szúrnak be róla amin ott a címke de persze tuti hogy nem azt küldik...... azért köszi.

ÉS Budapesten?

2011. ápr. 2. 13:18
 5/5 A kérdező kommentje:
pussy deluxe táskákat amugy régen láttam egy boltban ahol pl converse, vans, meg ilyesmi márkák voltak, azért gondoltam hogy valahol fellelhető, de az a bolt már bezárt vagy nemtudom. top sport vagy mi volt :( azt hiszem az nincs itt kaposon
2011. ápr. 2. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!