Pussy Deluxe, Emiy Strange?
Ezt az emily féle motívumokat egy időben minden divatáruban lehetett kapni. Miskolci vagyok, és mikor a bevásárló utcán végig sétáltam minden üzletből ezek a táskák, pénztárcák néztek rám vissza. Nem kínai boltok, bár lehet a termékük kínai volt.
Ha táskát keresel próbálj minél több táskaboltot, bőrdíszművest felkeresni. A ruhák, legalábbis a pussy deluxe ruhái egy két webshopon kívül nem nagyon jelentek meg Magyarországon, mert nagyon drágák.
igen, márkák :)
itt sajnos nincs a boltokban :( de parfüm, testápoló, mappa n pl a müllerben (pussy deluxe)
közben informálódtam, eredeti emily-t lehet pl alterego shopból is rendelni, és Veszprémben a Stég-ben is, de arra nem vagyok ismerős és messze is van, rendelni meg félek :S Ismimnek van több pólója, öve is ami eredeti, ezt a kettőt tudom hogy szerzett már be. Itt még utánzatokat sem láttam, de a legtöbb shark ilyen oldalakonmár a képről látszik hogy gagyi, ha csak nem eredetit szúrnak be róla amin ott a címke de persze tuti hogy nem azt küldik...... azért köszi.
ÉS Budapesten?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!